Marius Moga, cel mai fericit roman! Compozitorul a fost nominalizat la Grammy

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:29

Marius Moga a fost la premiile Grammy din 2013, pentru colaborarea sa la albumul "Overexposed" al trupei Maroon 5, potrivit Mediafax.

Albumul celor de la Maroon 5 "Overexposed", printre ai carui compozitori se numara si Marius Moga a fost nominalizat la premiile Grammy, la categoria "Best pop vocal album".

 

Marius Moga a compus pentru albumul "Overexposed" al celor de la Maroon 5 piesa "The man who never lied".

 

La aceeasi categorie au mai fost nominalizati: Kelly Clarkson- "Stronger", Florence and the Machine- "Ceremonials", fun.

- "Some Nights" şi Pink- "The Truth About Love".

 

"Ieri dimineata eram acasa si eram destul de trist ca la mine nu a venit Mos Nicolae. Ma si gandeam: am plecat din Alba-Iulia la 18 ani, am venit in Bucuresti, am plecat in America, unde sa ma mai gaseasca?! Pe seara insa am vazut ca Mosul a venit si la mine: am primit e-mailul care ma anunta de aceasta nominalizare si ma invita la premiile Grammy.

In cazul in care Maroon 5 va castiga, toti compozitorii care au lucrat la acest album vor urca pe scena, asta e traditia"
, a declarat Marius Moga.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”

 

"Aceasta nominalizare inseamna foarte mult pentru mine.

Visul oricarui muzician este sa se afle pe listele de la Grammy. Daca albumul pentru care am lucrat va castiga premiul, voi continua sa compun, daca nu, voi continua sa compun. Ma bucur ca am inceput cu dreptul si sunt foarte increzator in sansele mele. Daca imi permiteti, fara lipsa de modestie va spun ca sunt foarte mandru de mine", a mai adaugat Marius Moga.

 

Premiile Grammy sunt considerate "Oscarurile" muzicale in Statele Unite ale Americii si sunt decetnate de The National Academy of Recording Arts an Sciences.

Decernare premiilor Grammy 2013 va avea loc pe 10 februarie, in Los Angeles.

 

Sursa: Mediafax