Marius, polițistul de 21 de ani care și-a tăiat venele, a fost abandonat de părinți. Mama adoptivă este cea care l-a găsit fără viață

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 15 sep 2023, 01:35

Marius, polițistul de 21 de ani care și-a tăiat venele, a fost abandonat de părinți. Mama adoptivă este cea care l-a găsit fără viață

Sursa: Observatornews.ro

Un polițist de doar 21 de ani, din Galați, și-a tăiat venele, după care s-a împușcat în cap, iar persoane apropiate acestuia susțin că vinovată pentru moartea lui este o relație eșuată.

Marius este polițistul de 21 de ani care a decis să își încheie socotelile cu viața, tăindu-și venele și împușcându-se în cap cu arma din dotare. Acesta a fost abandonat de părinți, în copilărie.

Polițistul care și-a tăiat venele a fost înfiat

Trupul neînsuflețit al acestuia a fost descoperit chiar de către mama lui adoptivă. Femeia este cea care i-a oferit șansa la o viață normală, atunci când Marius avea doar trei ani.

Aceasta l-a adoptat dintr-un centru de plasament, în urmă cu 18 ani, iar ea și soțul ei nu au observat nimic în comportamentul acestuia care ar fi putut să îi facă să creadă că ar putea recurge la un asemenea gest.

Marius lucra la postul de poliție din Galați, din comuna Cavadinești, de aproximativ opt luni, după ce trecuse cu brio de destul psihologic.

În momentul în care și-a pus capăt zilelor cu arma din dotare, tânărul se afla în concediu.

Citește și: O mamă din Maramureș și-a găsit bebelușul mort, deși, la spital, cu doar câteva zile înainte, medicii i-au spus că nimic nu este grav

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Unul dintre prietenii acestuia susține că, în urmă cu doar câteva zile, l-a văzut abătut, cel mai probabil din cauza despărțirii prin care trecuse recent. „Cu vreo două, trei zile înainte de a se îmtâmpla, a trecut chiar pe aici într-o seară. Era supărat, nu prea a stat de vorbă. Nici nu am insistat să văd despre ce e vorba”, a povestit una dintre cunoștințele acestuia, conform observatornews.ro.

Persoanele care l-au cunoscut au doar cuvinte de laudă la adresa lui

Nu doar familia și persoanele apropiate sunt în stare de șoc, ci și persoanele care l-au cunoscut, dar care nu au interacțional la fel de mult cu el. Ion Andone, primarul din Târgu Bujor, susține că Marius era „un copil respectuos, un copil care a muncit foarte mult, un copil care a trecut până la data de ieri, cu brio, peste toate problemele cu care s-a confruntat”.

Citește și: După trei luni de comă, băiatul de 25 de ani, care a intrat cu mașina într-un copac, a decedat. Acesta încerca să scape de poliție

Incidentul a avut loc pe data de 13 decembrie, în orașul Târgu Bujor. „Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă și, după primele verificări, au stabilit faptul că tânărul este polițist în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Galați și, în momentul producerii incidentului, se afla în concediu”, a transmis Inspectoratul Județean

de Poliție Galați.

A fost deschis și un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar cercetările continuă, pentru a se stabili cauzele și împrejurimile în care s-a produs incidentul.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.