Marius si Andreea Pirui, in ipostaze intime in emisiune? Incredibil unde isi tinea mana

Author: O.P.
Actualizat: 19 iun 2020, 17:28

Marius si Andreea Pirui au fost surprinsi in ipostaze intime, in mai multe fotografii postate pe grupurile de sustinere a emisiunii.

Marius si Andreea Pirui, in ipostaze intime

Marius si Andreea Pirui formeaza un cuplu frumos si puternic in casa ''Puterea dragostei''. Cei doi sunt foarte pasionali si nu isi pot tine in frau dragostea. Acest lucru reiese si din fotografiile postate de fanii emisiunii pe retelele de socializare.

Citeste si: Andreea Mantea a făcut anunțul: "După patru luni..." E în culmea fericirii!

Marius a fost surprins cu mana intre picioarele Andreei, nu o data, ci de doua ori. Iata imaginile care au facut deliciul fanilor: 

Citeste si: Fustita le-a jucat feste in emisiune! Cum au aparut Bianca si Daiana in direct, la TV? FOTO

Marius si Andreea Pirui, un cuplu puternic

Marius a pasit prima data cu mult entuziasm in casa "Puterea dragostei", in toamna anului trecut si parea hotarat sa isi gaseasca jumatatea. Acesta a fost extrem de sincer inca de la inceput si le-a marturisit fetelor ca ultima lui relatie serioasa s-a incheiat in urma cu doi ani. Fetele din emisiune de la acea vreme au fost curioase de ce nu si-a mai făcut nicio relație în ultimii doi ani si au inceput sa il descoasa. 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

"Sunt din București, din Rahova. Ultima relație s-a terminat acum doi ani. Am 30 de ani", le-a spus Marius fetelor.

Desi a incercat sa se apropie de Manuela, cei doi nu au reusit sa formeze un cuplu, la acea vreme, iar Marius a parasit atunci emisiunea.

Citeste si: Bianca, mesaj surprizător după ce s-a apropiat din nou de Livian: "Devii persoana..."

Desi a revenit in casa "Puterea dragostei" mai hotarat ca oricud sa isi gaseasca jumatatea, Marius a trecut prin multe obstacole. In cele din urma, dupa multe tatonari acesta a reusit sa se apropie de Andreea Pirui si mai mult decat atat cei doi au devenit un cuplu frumos la scurta vreme.

Cei doi indragostiti au trecut prin momente frumoase in relatia lor insa si au infruntat impreuna si clipe dificile. Acestia au au ajuns de multe ori in pragul despartirii, insa de fiecare data au reusit sa mai dea o sansa povestii lor de iubire.

Citeste si: Ella de la "Puterea dragostei", o noua interventie estetica inedita! Iata in ce ipostaze sexy a fost surprinsa bruneta la un salon de infrumusetare!

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.