Mark Knight, pentru prima data in Bucuresti! Vino si tu la concertul din 8 decembrie de la Arenele Romane

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 17 iul 2022, 04:10

Mark Knight, DJ-ul si producatorul nominalizat pentru premiile Grammy, va mixa in premiera la Bucuresti, la Arenele Romane (cort incalzit), pe 8 decembrie 2012, alaturi de Phunk Investigation, Adrian Eftimie si Survi, in cadrul unui nou eveniment Xteria.

Calatoria lui Mark Knight porneste in 2004, odata cu infiintarea Toolroom Records, casa de productii ce a stabilit cele mai multe vanzari pe Beatport, iar in 2009 a stabilit recordul de 100 lansari, prin aportul celor de la Faithless. Ca producator, Mark si-a construit imaginea prin hit-uri ca “Man With The Red Face”, “Downpipe”, “Good Times”, “Devil Walking”, melodii prin care a urcat in topurile internationale.

 

In 2010 Mark a beneficiat de o nominalizare la premiile Grammy pentru albumul "The-End" al celor de la Black Eyed Peas, a intrat in Beatport’s Best Sellers List cu piesele

"Music Matters", "Flauta Magica" si "Good Times". Anul 2010 ii aduce de asemenea o nominalizare la premiile IDMA pentru emisiunea radio Toolroom Knights.

 

Phunk Investigation, in alte cuvinte Dino&Stef, este perechea italiană care a luat scena muzicii prin surprindere cu un stil tech aparte, aplicat pe melodia “Flawless” semnată de George Michael. Progresul lor le-a adus o nominalizare “International DJ Newcomer” in cadrul premiilor Ibiza DJ Awards din 2008.

 

 

Talentul lor s-a materializat in colaborari cu artisti precum UMEK, John Acquaviva si Danny Tenaglia si in infiintarea a doua case de productii: Miniatures Records siPhunk Traxx. Pe 8 decembrie productiile si remixurile marca Phunk Investigation vor fi mixate de catre Dino.

 

Cultura clubbingului britanic a fost adusa in Romania de catre Adrian Eftimie, DJ-ul si producatorul roman care a dat tonul primei petreceri Ministry of Sound  din Romania.

Stilul sau inconfundabil l-a propulsat catre topurile romanesti cu piese precum “No Side Effect”, “Desire”, “City Lights” si “Elevation”. Odată cu piesele din topuri castiga si titlul de “Cel mai bun DJ Roman” in anul 2009. Evenimentul din 8 decembrie va fi deschis de catre Survi.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

;

Evenimentul marca Xteria va avea loc la Arenele Romane (cort incalzit), strada Cutitul de Argint, Nr. 3, Bucuresti si va incepe la ora 22:00. Mai multe detalii pe pagina Facebook Xteria.

 

Biletele sunt disponibile prin Myticket.ro, magazinele Diverta si Beatfactor.ro. Pretul unui bilet este de 30 lei in pre-sale si 50 lei in seara evenimentului.

 

Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina de Facebook a evenimentului.

 

Xteria organizeaza evenimente dance din anul 2010, iar buna organizare si feedback-ul pozitiv primit atat din partea partenerilor, cat si din cea a publicului au generat momente precum “Dash Berlin. The Legend of Dreams”, “Sander vanDoorn. Eleve11 Album Tour 2011”, “The Legend of Xteria”, “Ministry of Sound World Tour” (UMEK, Nick Warren) si “Ministry of Sound – Made in London” (Stefano Noferini, Robert Babicz, Popof).

Interesul crescand al publicului iubitor de muzica electronica alimenteaza si in 2012 dorinta Xteria de a organiza cele mai bune evenimente dance din Romania.