Mark Zuckerberg asa cum este el de fapt! Vezi pozele postate pe Facebook care erau private! GALERIE FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:26

Mark Zuckerberg s-a nascut in White Plains (New York) si provine dintr-o familie de evrei, tatal - medic stomatolog, iar mama - psiholog. In ciuda religiei sale el se considera ateu. El in momentul de fata este unul dintre cei mai bogati oameni de pe planeta, si asta dupa ce in 2004 a lansat pe piata Facebook.

Desi el a fost student la Harvard in anul 2006 a renuntat la acestea si nu a absolvit. In momentul de fata Zuckerberg locuieste impreuna cu iubita lui, Priscila Chan intr-o vila in Palo Alto, California. In noiembrie 2011 averea lui Mark Zuckerberg a fost estimata la 17.5 miliarde de dolari, dupa ce in 2009 a fost declarat cel mai tanar self-made miliardar, in viata, din lume.

Si daca pana nimeni nu-i putea vedea pozele private de pe Facebook acum este posibil.
Prin publicare pozeele Mark demonstreaza inca o data ca duce o viata absolut normala si fara excese. Sta cu prietenii, se joaca cu cainele alaturi de iubita lui, insa ce mai impresionanta poze este una in care el apare cu o gaina in mana si pare foarte fericit.


 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.