Mark Zuckerberg: "In aceasta dimineata sunt peste 1 miliard de oameni care folosesc in fiecare luna Facebook". Afla ce a mai declarat!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:37

Facebook, cea mai cunoscuta si indragita retea de socializare din lume a atins oficial pragul de 1 miliard de utilizatori activi lunar, a anuntat joi, 4 octombrie 2012 Mark Zuckerberg, directorul general si cofondatorul companiei, intr-o postare pe blogul Facebook, a scris portalul IT TechCrunch, potrivit Mediafax.

955 de milioane de utilizatori erau activi lunar, la sfarsitul lunii iunie.


"In aceasta dimineata sunt peste 1 miliard de oameni care folosesc in fiecare luna Facebook. Daca cititi aceasta postare: multumesc pentru onoarea de a va servi acordata mie si micii mele echipe. Este extraordinar sa ajuti 1 miliard de oameni sa intre in contact si de departe lucrul de care sunt cel mai mandru in viata.

Sunt angajat sa lucrez in fiecare zi pentru a face Facebook mai bun pentru voi si speram ca intr-o zi vom putea conecta si restul lumii", a scris Zuckerberg.

 

De asemenea, Facebook a mai facut publice si alte date in afara de numarul utilizatorilor. Astfel, 1.130 de miliarde de like-uri de la lansare, 140,3 miliarde de conexiuni intre prieteni, 219 miliarde de poze incarcate si 62,6 milioane de melodii ascultate de 22 de miliarde de ori.

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”

Acesta este un moment important pentru Facebook ce ar putea avea impact asupra cotatiei actiunilor companiei la deschiderea sedintei bursierei de joi, scrie TechCrunch.

 

Sursa: Mediafax.ro