Mark Zuckerberg spune că "este timpul să trecem peste" lupta din cușca lui Elon Musk

Author: Bogdan Frațilă

Mark Zuckerberg spune că Elon Musk "nu vorbește serios" despre o luptă în cușcă și că "este timpul să mergem mai departe"

Sursa: Captură YouTube

Mark Zuckerberg spune că Elon Musk "nu vorbește serios" despre o luptă în cușcă și că "este timpul să mergem mai departe"

Mark Zuckerberg spune că Elon Musk "nu vorbește serios" despre o luptă în cușcă și că "este timpul să mergem mai departe" de la confruntarea pe care și-au propus-o, ale cărei detalii nu au fost niciodată stabilite.
"Elon nu vrea să confirme o dată, apoi spune că are nevoie de o intervenție chirurgicală, iar acum cere să facem o rundă de antrenament în curtea mea în schimb", a scris duminică directorul executiv al Meta pe platforma de socializare Threads.


"Dacă Elon devine vreodată serios în legătură cu o dată reală și un eveniment oficial, știe cum să dea de mine. În caz contrar, e timpul să mergem mai departe. Mă voi concentra să concurez cu oameni care iau acest sport în serios".
Zuckerberg, în vârstă de 39 de ani, propusese anterior data de 26 august pentru această luptă, dar a precizat că Musk, în vârstă de 52 de ani, nu a confirmat.

Săptămâna trecută, Musk a scris că posibila confruntare va fi transmisă pe X, fostul Twitter, pe care îl deține. Musk a spus că "a ridicat greutăți pe tot parcursul zilei, pregătindu-se pentru luptă", adăugând că "toate încasările vor merge în scopuri caritabile pentru veterani".

Experienta

Zuckerberg, un practicant de jiu-jitsu brazilian, a câștigat aurul și argintul la două categorii de centură albă la categoria grea pană la un turneu de arte marțiale din California în luna mai.


În iunie, cei doi miliardari din domeniul tehnologiei au fost aparent de acord să se confrunte într-o luptă în cușcă. Miza pentru potențiala confruntare a fost ridicată luna trecută, când Meta a lansat Threads, considerat un concurent direct al Twitter.
Pe 10 iulie, la câteva zile după lansare, Zuckerberg a declarat că peste 100 de milioane de persoane s-au înscris pe platformă, făcând-o una dintre aplicațiile cu cea mai rapidă creștere din istorie.

Însă, câteva săptămâni mai târziu, estimările din industrie arătau că Threads se lupta să păstreze utilizatorii și că angajamentul scăzuse la noi minime.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Neseriozitate?

Zuckerberg, care administrează Facebook și Instagram, a făcut o captură de ecran a tweet-ului lui Musk, răspunzând "trimite-mi locația".


Cu toate acestea, duminică, el a declarat pe platforma de socializare Threads: "Cred că putem fi cu toții de acord că Elon nu este serios și că este timpul să mergem mai departe.
"Am oferit o întâlnire reală". Dana White (șeful UFC) s-a oferit să facă din asta o competiție legală pentru caritate.
"Elon nu vrea să confirme o dată, apoi spune că are nevoie de o operație, iar acum cere să facă în schimb o rundă de antrenament în curtea mea.

"Dacă Elon devine vreodată serios în privința unei întâlniri reale și a unui eveniment oficial, știe cum să dea de mine. În caz contrar, este timpul să mergem mai departe. Mă voi concentra să concurez cu oameni care iau acest sport în serios."
Musk, proprietarul Twitter, pe care a redenumit-o X, a părut să sugereze că lupta va avea loc într-o "locație epică" din Italia.
El a prezentat opțiunile de streaming și un cadru antic pentru evenimentul propus, susținând că a vorbit cu prim-ministrul italian, Giorgia Meloni.
Tensiunile au fost mari între companiile celor doi miliardari din domeniul tehnologiei după lansarea în iulie a aplicației Threads, o aplicație de conversație bazată pe text, de către Meta a lui Zuckerberg.
Twitter i-a trimis o scrisoare de încetare a activității lui Zuckerberg după lansare, susținând că Meta și-a însușit "în mod ilegal secretele comerciale și alte proprietăți intelectuale ale Twitter".
Zuckerberg este antrenat în arte marțiale mixte, postând despre finalizarea primului său turneu de jiu jitsu la începutul acestui an.
Musk a declarat săptămâna trecută că se antrenează pentru luptă ridicând greutăți. El a scris pe X: "Nu am timp să mă antrenez, așa că le aduc la serviciu".

Citește și: Scădere masivă a veniturilor din publicitate pe Twitter

Citește și: Meta cu Threads răscolește social media în mai puțin de 48 de ore!

Citește și: Elon Musk și Mark Zuckerberg spun că sunt pregătiți sa se bata!