Marți, 20 august 2024, are loc premiera noului sezon al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”. Filmul va putea fi urmărit și online live pe Kanal D România

Autor: Cristina Mocanu

Serialul turcesc „Totul pentru familia mea” va avea premiera marți, 20 august, pe Kanal D România.

Sursa: sursă Kanal D

Serialul turcesc „Totul pentru familia mea” va avea premiera marți, 20 august, pe Kanal D România.

„Totul pentru familia mea” va avea premiera noului sezon marți, 20 august 2024, de la ora 20:00, pe Kanal D. Filmul va putea fi vizionat și online live, pe www.kanald.ro.

Premiera noului sezon al serialului „Totul pentru familia mea” are loc marți

Ultimul episod din sezonul 3 al serialului „ Totul pentru familia mea ” a fost difuzat de Kanal D România pe data de 3 iulie 2024, iar de atunci fanii au așteptat cu nerăbdare al patrulea sezon.

Ei bine, așteptarea a luat sfârșit pentru că marți, 20 august 2024, serialul turcesc are premiera de la ora 20:00.

Astfel, sezonul 4 va putea fi urmărit 5 zile pe săptămână, de luni până vineri. În această seară va fi difuzat ultimul episod al serialului „Tablou de familie”, urmând ca „Totul pentru familia mea” să îi ia locul. De asemenea, filmul va putea fi urmărit și online live.

Citește și: „Totul pentru familia mea”, un nou sezon, din 20 august, la Kanal D

Care este pe scurt povestea serialului „Totul pentru familia mea”?

Serialul care a debutat în noiembrie 2022, este o dramă care va captiva publicul de la primul episod și urmărește povestea a patru frați, Kadir, Omer, Asyie și Eme, care rămân orfani după ce părinții lor sunt uciși.

Din păcate, aceștia se trezesc singuri și sunt nevoiți să se descurce singuri. Kadir, fratele cel mai mare, decide să îşi asume responsabilitatea pentru fraţii săi mai mici, jurându-şi să le ofere o viaţă mai bună.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Ar mai îmbrăca Oana Niculescu Mizil rochia de mireasă pentru a doua oară? „Sunt o femeie tânără, în putere, o femeie căreia îi place și viața.”

Totuși, drumul spre bunăstare și o viață mai bună este presărat cu tot felul de obstacole. Mai exact de la lipsa unui loc de muncă la problemele cu locuința şi tensiunile cu rudele, fraţii se luptă să supraviețuiască şi să rămână uniți în faţa adversităților. Într-un gest de disperare, ei cer ajutorul unchiului lor, Orhan, care le oferă un adăpost temporar. Cu toate acestea, conflictul cu soția lui Orhan îi determină pe copii să se mute într-o magazie abandonată.

Chiar dacă aceștia sunt loviți de tot felul de tragedii, care se pare că nu se mai termină, cei patru frați sunt dispuși să lupte pentru familia lor, pentru a rămâne uniți şi pentru a-și păstra speranţa într-un viitor mai bun. Aşadar, „Totul pentru familia mea" reprezintă o poveste captivantă despre dragoste, sacrificiu şi unitate în faţa adversităților vieţii.

Citește și: Ce se întâmplă în ultimul episod al serialului „Tablou de familie”? Vizionează online live serialul, în această seară, începând cu ora 20:00

Cei patru frați nu vor avea o viață deloc ușoară nici în acest sezon, ajungând să trăiască în condiții improprii, iar rudele nu doresc custodia acestora, dar amintirea vie a părinţilor lor şi iubirea pe care şi-o poartă îi va ajuta să depășească orice obstacol.

Serialul va fi disponibil și în mediul online, astfel că episoadele vor putea fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând https://www.kanald.ro/live.html.

Astfel, fanii îndrăgitului serial sunt așteptați în fața ecranelor, să le fie alături de cei patru frați în lupta pentru supraviețuire, într-o lume plină de intrigi și iubire în același timp, începând de marți, 20 august, de la ora 20:00.

 


Continuă șirul dezvăluirilor și acuzațiilor în ”Casa iubirii”. Iată cum se apără Patrick în fața acuzațiilor aduse!