Marți, cea mai rece zi de până acum. Cât de mult vor scădea temperaturile. Prognoza meteo ANM marți, 13 decembrie 2022

Autor: Bianca Hriscu

Prognoza meteo pentru marți, 13 decembrie 2022

Sursa: unsplash

Meteorologii anunță că vremea va continua să se răcească la nivelul întregii țări, astfel că ziua de marți va aduce temperaturi foarte scăzute. Iată prognoza meteo ANM pentru marți, 13 decembrie 2022.

Încă de la începutul săptămânii vremea s-a răcit, iar în zilele următoare temperaturile vor continua să mai scadă. Dacă în weekend s-au atins chiar și 18 grade, ziua de marți va fi cea mai rece de până acum. Iată cum va fi vremea în București, dar și în țară.

Prognoza meteo ANM marți, 13 decembrie 2022. Cum va fi vremea la nivelul întregii țări?

Potrivit informațiilor venite din partea Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), temperaturile vor scădea considerabil în zilele următoare, astfel că marți, 13 decembrie 2022, va fi cea mai rece zi de până acum. ANM anunță că temperaturile vor fi cuprinse între -4 grade în depresiuni și cel mult 6 grade în zona litoralului. În timpul nopții, minimele vor fi în special negative, astfel că va fi ger în anumite regiuni. 

Presiunea atmosferică va fi în creștere marți, astfel că precipitațiile vor fi scăzute. Meteorologii au precizat că vor mai fi precipitații doar pe suprafețe mici, în nordul țării, în zonele montane, dar și în extremitatea de sud-est a țării. Cu toate acestea precipitațiile nu vor fi însemnate din punct de vedere cantitativ. 

Vântul va sufla slab și moderat, iar pe crestele montane va mai prezenta intensificări de scurtă durată, spulberând zăpada depusă.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

La nivelul întregii țări, ziua de marți va aduce o vreme rece, însă atmosfera va fi una plăcută, având în vedere că cerul va fi mai mult senin, iar soarele își va face simțită prezența.

Citește și: Iarna se instalează în România. Gerul și ninsorile își vor face simțită prezența în următoarele zile

Vremea în București marți, 13 decembrie 2022

În București, vremea se va răci, astfel că în cursul zilei de marți, 13 decembrie 2022, maxima nu va trece de 4-5 grade. Răcirea vremii va fi una semnificativă, având în vedere că în weekend s-au atins chiar și 14 grade.

Minima din timpul nopții de marți spre miercuri va fi de -5 grade. Ziua, cerul va fi variabil și va fi parțial însorit. În timpul nopții, cerul va fi senin, iar vântul va sufla slab până la moderat.

Vremea în Brașov marți, 13 decembrie 2022

Meteorologii anunță temperaturi foarte scăzute la Brașov. În cursul zilei de marți se va înregistra o maximă de -1 grad, însă va fi soare, iar vântul va sufla slab și moderat.

După lăsarea serii, cerul va rămâne senin, însă atmosfera va deveni geroasă, astfel că este anunțată o minimă de -10 grade. 

Vremea în Constanța marți, 13 decembrie 2022

În zona litoralului va fi ceva mai bine din punct de vedere termic. Ziua de marți, 13 decembrie 2022, aduce o maximă de 4-6 grade și o vreme plăcută, cu nori și soare. În timpul nopții de marți spre miercuri, minima din termometre va scădea până în jurul valorii de -3 grade. Cerul va fi mai mult senin și noaptea, astfel că nu vor fi șanse de precipitații. 

Citește și: Vremea Crăciun 2022 și Revelion 2023. În ce zone din țară va ninge de sărbători. Prognoza meteo ANM pentru următoarea perioadă