Martin Tudor a murit! Fostul portar de la Steaua a facut infarct

Author: B.M.
Actualizat: 25 ian 2021, 11:25
Martin Tudor a murit

Tragedie in fotbalul romanesc: Martin Tudor a murit. Fostul portar de la Steaua avea 43 de ani.

Martin Tudor, fostul portar al echipei FC Steaua Bucuresti, a murit la varsta de 43 de ani. Din primele informatii se pare ca sportivul a suferit un infarct.

Decesul a avut loc in locuinta lui din Resita, in data de 30 martie, in cursul orei 10:00.

Martin Tudor a murit: comunicatul FRF

Vestea a fost data de Federatia Romana de Fotbal, care a dat publicitatii un comunicat ce anunta moartea lui Martin Tudor.

"Federația Română de Fotbal regretă dispariția, la vârsta de 43 de ani, a lui Martin Tudor, fost antrenor cu portarii la echipa națională a României.

"Martin Tudor a jucat de-a lungul carierei la Jiul Petroșani (1996/1997), Olimpia Satu Mare (1997-1999), Steaua București (1999-2005), CFR Cluj (2005-2007) și Universitatea Cluj (2007/2008). A adunat 184 de meciuri în prima ligă și două titluri de campion, ambele cucerite cu Steaua București, în 2001 și 2005.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

"Martin Tudor a încetat din viață luni, 30 martie. Sincere condoleanţe familiei și celor apropiați!", se arata in comunicatul Federatiei Romane de Fotbal.

Martin Tudor a murit: primele reactii ale fostilor colegi

Fostii colegi de echipa ai lui Martin Tudor se declara consternati de moartea acestuia.

"Sunt și eu consternat. Sunt în Reșița și m-a sunat un prieten să mă anunțe. Știu că era în oraș, aici. Nu pot crede! Cuvintele chiar sunt inutile. Dumnezeu să îl ierte", spune Dorinel Munteanu.

"Nu-mi vine să cred! Este o veste... Stau pe telefoane și eu. Era la Reșița cu treaba. Nu știu nici eu foarte multe detalii. E o tragedie! Îmi pare atât de rău.

Nici nu stiu ce să mai zic...", a spus Daniel Oprița, potrivit digisport.ro.

"Sunt șocat! Nu pot să vorbesc de Tudorică... Nu-mi vine să cred! Înțelegeți-mă, va rog!", a spus Adrian Neaga.

 

 

Taguri: