Marturia cutremuratoare a barbatului care l-a vazut pe Dani Vicol murind. Ce a spus Mario Iorgulescu imediat dupa accident

Autor: L.S.
Actualizat: 17 nov 2020, 15:05

Barbatul care a fost martor la accidentul provocat de Mario Iorgulescu a vazut si a trait momente pe care nu le va uita vreodata. Care au fost reactiile celor doua victime

Omul care i-a scos din mormanul de fiare pe cei doi tineri implicați în accidentul rutier petrecut la finele săptămânii trecute în Chitila, a povestit cu lux de amănunte, care au fost reacțiile celor doi în momentul în care erau extrași din mașini.

Bărbatul, pe numele său Matei, a vorbit pentru jurnaliștii de la Cancan, oferind amănunte înfiorătoare despre clipele imediat următoare producerii accidentului în care a fost implicat Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, șeful Ligii Profesioniste de Fotbal și Dani Vicol, un tânăr de 24 de ani, tată a doi copii.

Vezi cele mai noi Stiri Kanal D

" Accidentul s-a produs în fața mea. Eu mă aflam cu mașina în spatele băiatului cu Audi. L-am văzut cum a zburat din mașină. A fost aruncat aproximativ 20 de metri. Victima din Audi a apucat să mai clipească o dată. Era întins pe jos cu picioarele rupte. Nu pot să descriu ce am văzut, a fost horror.

M-am dus la el și i-am zis – Dacă trăiești și mă auzi, te rog să clipești!. A apucat să mai clipească o dată și… gata!. M-am dus către cealaltă mașină. L-am scos din mașină pe Mario ca să nu ardă de viu. Repeta continuu că îl doare. Cred că din cauza centurii și-a fracturat cutia toracică. Am făcut rost de o sticlă și i-am dat lui Mario apă, apoi au venit și ajutoarele”
, a mărturisit Matei pentru Cancan.ro

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Vei fi socat! Cat aloca GUVERNUL fiecarui copil care beneficiaza de programul Laptele si Cornul

Citeste si: Vesti bune! Au intrat banii! Peste 2 milioane de romani au primit bani de la ANAF

Citeste si: Viorica Dăncilă: Luăm în calcul restructurarea Guvernului. Ce s-a discutat in prima sedinta de guvern, dupa retragerea ALDE

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.