Marturia cutremuratoare a unui pompier, victima a exploziei de la Sighetul Marmatiei VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:58

A trecut mai bine de o luna de la exploziile din Sighetul Marmatiei! Rand pe rand, supravietuitorii deflagratiei se intorc acasa. Au scapat de pericol, ce e mai greu a trecut! Unul dintre pompierii raniti a fost externat. Eroul este nerabdator sa-si revada familia. Desi este inca marcat de cele intamplate, a acceptat, insa, sa dea un interviu Stirilor Kanal D.

Barbatul si-a adus aminte cum a plecat impreuna cu o echipa de la Gaze si cu patronul clubului, sa ancheteze circumstantele producerii primei deflagratii. In momentul exploziei a vazut o flacara venind spre echipaj dupa care a fost izbit cu putere de un perete. Un alt zid s-a daramat apoi peste pompier si colegii lui." Nu stiu ce s-a intamplat. Am vazut o flacara care a venit spre noi, apoi a fost o bubuitura.
Ne-a arauncat, ne-a trantit de un perete si apoi la cateva secunde o a doua bubuitura care a daramat un zid
", a declarat pompierul.

" Eram ars la cap, picioare, maini si am cazut in zapada. Cred ca m-am mai rostogolit ca sa sting flacarile care au ramas pe mine.  Oamenii din strada m-au luat si m-au dus la urgenta.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.