Mărturia halucinantă a vecinei care a găsit-o pe femeia în vârstă de 74 de ani agonizând într-o baltă de sânge, după ce a fost înjunghiată de propriul fiu: „Am văzut ca este înfipt cuțitul”

Autor: Diana Bostan

O femeie din Sighișoara a fost înjunghiată de propriul fiul

Sursa: Pexels

O femeie în vârstă de 74 de ani din Sighișoara a fost la un pas de moarte după ce propriul fiu a înjunghiat-o. Șomer și alcoolic, bărbatul și-ar fi ieșit din minți în momentul în care mama sa i-ar fi sugerat să-și caute un loc de muncă.

Într-un incident șocant petrecut în Sighișoara, o femeie de 74 de ani a fost atacată și înjunghiată de fiul ei, cunoscut pentru problemele sale cu alcoolul. Conform informațiilor furnizate de observatornews, bătrâna i-ar fi cerut să își găsească un loc de muncă. După ce a comis fapta, bărbatul a fugit, lăsând-o pe mama sa într-o baltă de sânge, unde a rămas până când a fost descoperită de o vecină.

Citește și: Tatăl Anei, fetița de 12 ani ucisă și ascunsă în lada patului, a reacționat după condamnarea lui Marcel Șerbuc. Ce spune bărbatul despre mama copilei: „Să fie și ea condamnată”

O femeie din Sighișoara a fost înjunghiată de propriul fiu

Aflată într-o stare critică și lăsată să sufere, femeia de 74 de ani a reușit să-și adune forțele pentru a striga după ajutor, iar norocul a făcut ca o vecină să-i audă strigătul disperat.

Victima a fost găsită într-o baltă de sânge.

Citește și: Crimă teribilă în Argeș! Un bărbat și-ar fi ucis tatăl, apoi s-a ascuns în pădure. Totul s-ar fi petrecut după o beție

"Striga, striga tare şi cerea ajutor. Şi eu când am deschis uşa direct la ea vad şi am văzut că pe jos uşa era deschisă şi am fugit acolo, m-am gândi că i s-a făcut rău.

Dar când am ajuns la uşă şi am văzut că este înfipt cuţitul",   a declarat vecina care a sunat la 112, conform sursei menționate anterior.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Atacatorul, nimeni altul decât propriul fiu al femeii, a reușit să fugă imediat după comiterea faptei. Polițiștii, mobilizați rapid după ce s-a dat alarma la 112, l-au localizat pe agresor în apropierea unui dig, la aproape o oră de la apelul de urgență. În ciuda eforturilor sale de a scăpa, oamenii legii l-au prins și l-au reținut pentru a răspunde pentru faptele sale violente.

Bărbatul era șomer și avea probleme cu alcoolul

Vecinii relatează că bărbatul de 52 de ani era cunoscut pentru problemele sale cu alcoolul și pentru faptul că își petrecea zilele fără nicio ocupație, trăind în casa mamei sale și cheltuind pensia acesteia. Aceștia susțin că bărbatul depindea în totalitate de bătrâna pe care ar fi trebuit să o protejeze.

Citește și: Criminalul Raisei, fetița ucisă în Dolj de verișor, a cerut să fie eliberat din arest! Cum au reacționat magistrații în cazul său

"Totdeauna era liniştit, tocmai, băut am mai văzut. Dar apoi să ajungă la treaba asta", a mai declarat o vecină, potrivit observatornews.

Femeia a fost transportată de urgență cu un elicopter SMURD la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Târgu Mureș, unde medicii au efectuat mai multe investigații și au stabilit că rănile suferite nu îi mai pun viața în pericol. Între timp, bărbatul a fost reținut sub acuzația de tentativă de omor, iar poliția continuă ancheta pentru a clarifica toate circumstanțele incidentului.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.