Mărturia presupusului iubit al Dianei, tânăra ucisă de urs, a stârnit un val de controverse în mediul online: „Nu cred că a ucis-o ursul”. Ce spune tânărul despre tragedie

Autor: Diana Bostan

Ce spune presupusul iubit al Dianei în legătură cu atacul ursului

Sursa: Facebook/ Pixabay

Maria Diana, o tânără de 19 ani, a fost atacată mortal de un urs pe traseul montan Jepii Mici din Bușteni, iar comportamentul iubitului ei în timpul tragediei ridică numeroase întrebări.

Întreaga țară este zguduită de vestea că Diana Maria și-a pierdut viața în urma unui atac de urs, iar declarațiile controversate ale presupusului iubit al victimei au stârnit furie și neîncredere în rândul internauților.

Citește și: 426 de uși vor fi împușcați anual! Legea a fost votată în plenul Camerei Deputaților

Motivul pentru care declarațiile presupusului iubit al Dianei au stârnit controverse printre internauți

Tragedia a avut loc în momentul în care cei doi se aflau pe traseul Jepii Mici, deși inițial plănuiseră să urmeze un alt traseu. Cu toate acestea, Diana Maria ar fi insistat să meargă pe acest drum, o decizie care s-a dovedit a fi fatală.

Citește și: Mama Dianei Maria, tânăra ucisă de urs, este însărcinată: Aceasta va avea un băiețel

Pe parcursul traseului, Diana Maria a fost atacată brusc de un urs și trasă într-o prăpastie adâncă. Iubitul ei, martor la scena îngrozitoare, a apelat imediat serviciul de urgență 112, dar, din păcate, echipele de salvare nu au putut face nimic pentru a-i salva viața, tânăra murind din cauza rănilor grave.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Emilia Ghinescu, amintiri dureroase despre momentul în care a fugit de acasă, pentru a nu primi bătaie de la tatăl său: „Eu fugeam de frică. Îmi era frică de reacția lui.”

Declarațiile tânărului au provocat un val de controverse în mediul online, notează Cancan.ro. Imediat după tragedie, acesta a menționat că Diana Maria a insistat să meargă pe traseul Jepii Mici și că el a făcut tot posibilul pentru a o salva. Cu toate acestea, comportamentul său și unele detalii ale poveștii sale au ridicat semne de întrebare.

Ce a declarat presupusul iubit al tinerei ucise de urs

Într-un interviu acordat Antena3CNN, tânărul a spus: „Nu pot să declar nimic. Ce am avut de declarat, a fost declarat. S-a întâmplat un accident și atât.” Întrebat dacă este iubitul Dianei, el a evitat să răspundă direct, spunând că nu vede sensul discuției și că preferă să nu apară nimic în presă.

Citește și: Au apărut noi detalii șocante legate de dispariția Mariei Diana, tânăra de 19 ani omorâtă de un urs: Martor al tragediei „Fata în momentul ăla era singură, nu s-a auzit altă voce.”

„Imaginați-vă cum este pentru mine și pentru persoanele apropiate ei”, a continuat el. Întrebat despre prezența ursului, tânărul a explicat că nu au văzut animalul înainte de atac și că a încercat să facă tot ce i-a stat în putere pentru a o salva pe Diana.

Aceste declarații au stârnit un val de scepticism pe rețelele sociale, unde mulți internauți sugerează că povestea tânărului nu se potrivește cu anumite detalii ale incidentului.

Unii cer o investigație mai profundă, considerând că tânărul ar putea ascunde ceva.

„Nu cred că a ucis-o ursul. Cred că este ceva mai grav. Cred că prietenul ei a aruncat-o în prăpastie pradă ursului ca să își salveze viața”/ „Eu cred că băiatul ăla ascunde ceva”, sunt doar o parte din comentariile lăsate de internauți pe TikTok.

 


Episodul 44 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D miercuri, 21 august 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.