Marturia SOCANTA a unei mame: "Fiul meu este DIAVOLUL!". Nu o sa-ti vina sa crezi ce face bebelusul

Editor: Alexandra Dragos Autor: B.M.
Actualizat: 17 oct 2020, 02:30

O femeie din Columbia a socat o lume intreaga cu marturia ei. Multi cred ca totul este o facatura, insa exista martori care confirma cele spuse de ea.

Ana Feria Santos a fost extrem de fericita dupa ce a adus pe lume primul ei copil, un baietel. La doar o luna insa bucuria ei s-a transformat intr-un adevarat cosmar.

Femeia sustine ca baiatul ei sta in picioare si merge, ceea ce este neobisnuit pentru un copil de doar 4 saptamani. Mai mult, ea spune ca deseori bebelusul se ascunde singur in diverse locuri: sub pat, in valize sau in masina de spalat.



De parca aceste lucruri nu ar fi fost de ajuns, vecinii sunt convinsi ca este posedat de diavoli si ca este capabil sa produca foc, deoarece hainele sale si canapeaua pe care sta de obicei au urme de arsuri.

Parintii au fost si la un control medical, pentru a vedea ce se intampla, insa medicii sunt de parere ca bebelusul este de fapt abuzat. Voi ce credeti?

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.