MARTURIA unei cunoscute femei din Anglia: “E ingrozitor, e ca si cum as fi facut mastectomie...” FOTO si VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 11 nov 2020, 09:45

Nadine Dorries, primarul din Bedfordshire, Anglia in varsta de 56 de ani a dezvaluit intr-un interviu recent la o emisiune televizata ce i se intampla de ceva timp.

 Femeia a observat ca ii cade parul si mai ales ca I se subtiaza atunci cand s-a privit la la televizor. Nadine a marturisit ca de atunci plangea in fiecare zi si compara acest proces cu mastectomia. 

Partea cea mai grea este ca atunci cand te trezesti dimineata si te uti in oglinda, te apuca plansul. Este ca si cand feminitatea ti-a disparut o data ce ai facut dus. Este
ca si cand feminitatea ti-a disparut o data ce ai facut dus. Totul este impotriva ta si parca iti pierzi feminitatea. Iti pierzi increderea in tine si posibilitatea de a iesi in lume si de a da ochii cu lumea deoarece femeile se identifica cu parul si sanii. Femeile care au trecut printr-o mastectomie stiu ce spun pentru ca increderea in sine dispare, mai ales ca dispare ceea ce te defineste pe tine ca femeie.



 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.