MARTURIE din INFERNUL pe care il traiesc modelele de top: "Rinichii si inima erau pe punctul sa-mi cedeze"

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 aug 2021, 03:40

Georgina Wilkin este una dintre fetele care au ajuns in lumea modei, dar pretul era sa o coste viata.

Descoperita de catre un agent la 15 ani, Georgina nu mai manca cu zilele si putin a lipsit ca intr-una din zilele in care mergea la agentul ei sa nu lesine in mijlocul de transport. Insa cand a ajuns la usa acestuia s-a trezit ca i se spune: G eorgina, orice ai facut sa arati asa, arati extraordinar, continua tot asa.


Din pacate, Georgina a pus cuvintele agentului la inima si si-a petrecut sapte ani din viata luptandu-se cu anorexia, fiind atat de grav bolnava incat inima si rinichii incepusera sa ii cedeze.
Printr-un miracol a supravietuit si acum vrea sa povesteasca despre industria modelingului care aproape a omorat-o. Georgina locuieste cu tatal si mama ei si a fost introdusa in lumea modelingului la 15 ani, cand a fost descoeprita pe o strada din Londra. Cand am fost prima data la agentia de modele, m-au tratat ca pe o viitoare Kate Moss: Dumnezeule, esti unica, suntem foarte fericiti ca ai venit la noi.
Cine te-a descoperit? Vrei ceva de baut? Am fost foarte flatata si la fel si mama, insa nu stiam ce ma asteapta de fapt.

 

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.