Marturii cutremuratoare ale oamenilor despre cazul copilului de numai doua luni cazut pe fereastra. A fost o crima monstruoasa!

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:34

Au auzit certuri si urlete, dar in ruptul capului nu s-ar fi gandit la o asemenea nenorocire.

O tacere mormantala invaluie, de marti, blocul groazei. Vecinii femeii, singurii care pot spune ce s-a intamplat in apartament in minutele dinaintea tragediei, se ascund in spatele usilor inchise. Au auzit cearta si tipete, dar unul nu s-a asteptat la ce-a urmat.

Imediat dupa ce anchetatorii au stabilit c-ar putea avea de-a face cu o crima, au trimis-o pe mama in stare de soc, direct la Spitalul de Psihiatrie.

Pe bunica copilei pe care au gasit-o fara suflare pe caldaram, au audiat-o cu orele. Cele doua nu locuiau impreuna: fiica avea de gand sa se-ntoarca la familia din Iordania, imediat dupa ce naste al optulea copil.

Dupa nastere, din cauza schimbarilor hormonale, multe femei devin triste si anxioase. Daca simptomele de tulburare nu dispar in doua saptamani, s-ar putea transforma intr-o depresie majora postpartum.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Anchetatorii asteapta rezultatul expertizei psihiatrice.

Daca se stabileste ca mama se face vinovata de crima si ca avea discernamant, ar putea intra la inchisoare pentru urmatorii 20 de ani.