Mărturii cutremurătoare făcute de o supraviețuitoare a tragediei de la ”Ferma Dacilor”: ”Am ieșit și am văzut un foc extins” Detalii terifiante

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 27 dec 2023, 08:42

Incendiu ”Ferma Dacilor”

Sursa: Facebook

Șase persoane au decedat și două sunt încă dispărute în urma tragediei de la ”Ferma Dacilor”. O supraviețuitoare face declarații incredibile din dimineața tragediei.

În momentul izbucnirii incendiului, aproximativ 26 de persoane s-ar fi aflat în clădirea respectivă. O femeie care a fost oaspete la ”Ferma Dacilor ” a împărtășit detaliile înfricoșătoare ale experienței prin care a trecut.

Detalii terifiante ies la iveală din dimineața incendiului de la ”Ferma Dacilor”

Șase persoane au decedat și alte două sunt de negăsit după ce un incendiu puternic la izbucnit la un complex turistic din județul Prahova. Flăcările au mistuit tot în cale, iar în momentul în care incendiul a izbucnit, în clădire se aflau aproximativ 26 de persoane.

O turistă cazată într-una dintre cabane a făcut declarații incredibile despre momentul în care incendiul a luat proporții devastatoare.

Citește și: Am aflat cine este patronul complexului turistic mistuit de incendiu: ”Ne-am apucat să construim o fermă” Soacra acestuia face declarații cutremurătoare

Supraviețuitoarea tragediei de la ”Ferma Dacilor” a povestit pentru Antena3.ro faptul că s-a cazat pe data de 24 decembrie cu un grup de prieteni, în căsuțele de jos, aflate în paralel cu clădirea unde a izbucnit incendiul.

”Ne-am cazat pe 24. Pe 25 a fost sărbătoarea de Crăciun și am stat împreună cu grupul de prieteni la masa de sărbătoare. Noi am fost cazați la căsuțele de jos, care erau în paralel cu clădirea principală unde s-a întâmplat incendiul. Către dimineață, între 06:15-06:20, cam așa, am auzit niște sirene, dar în același timp am auzit și bătând la ușă. V-am spus, eram cu un grup de prieteni, și a sunat la noi un prieten și a spus că arde pensiunea.”

, a povestit martora pentru Antena3.ro.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Flăcările s-ar fi extins cu repeziciune de-a lungul pensiunii

Martora a povestit cum flăcările s-au extins extrem de rapid, iar o femeie și-ar fi lăsat în grija ei unul dintre copii pentru a pleca în căutarea celui de-al doilea. Pentru aceștia au urmat clipe înfiorătoare. Femeia ar fi auzit faptul că unii turiști ar fi fost mutați din clădirea principală în alte căsuțe.

Citește și: Ipoteză șocantă în cazul incendiului de la Ferma Dacilor: ”A pus foc” De la ce ar fi pornit întreaga tragedie

”Am ieșit și am văzut un foc extins. Cred că era de-a lungul întregii pensiuni. După aceea, a venit soția prietenului nostru și a zis că a venit o doamnă cu un copil și a rugat-o să țină copilul că vrea să se ducă să-l salveze și pe celălalt copil.(...)

Am auzit că au fost anumiți turiști care au fost mutați din clădirea principală în alte căsuțe ”,

a declarat, în exclusivitate pentru sursa menționată anterior, Mariana Pandele, martoră la întreaga tragedie.

În dimineața zilei de marți, 26 decembrie, un incendiu puternic a izbucnit la pensiunea "Ferma Dacilor" din Gura Vadului, satul Tohani, județul Prahova. Potrivit ultimele informații, șase persoane au fost găsite decedate, iar alte două sunt de negăsit.