Marturii din infern! Christian Sabbagh si echipa Stirilor Kanal D, la un pas de a fi rapiti de teroristi in Libia

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 27 mar 2017, 16:49

Demers jurnalistic fara precedent! Christian Sabbagh si echipa Stirilor Kanal D au mers in Libia, la Tripoli, pentru a reda libertatea unor muncitori romani tinuti captivi.

In seara aceasta veti fi martorii unei anchete fara precedent! Incepand cu orele 19.00 veti urmari la Stirile Kanal D un reportaj incredibil despre o misiune aproape imposibila: salvarea a 33 de muncitori romani, privati de libertate si tratati ca niste sclavi in Libia.

Oamenii au ajuns acolo printr-o firma de recrutare personal. Li s-au promis salarii de 1500 de euro, insa odata ajunsi acolo, cosmarul a inceput.

Pasapoartele le-au fost confiscate si au fost obligati sa semneze un contract in limba araba prin care se indatorau practic angajatorului din Tripoli.

Una dintre sotiile victimelor l-a contactat pe Facebook pe Christian Sabbagh. Prezentatorul Stirilor Kanal D nu a putut ramane indiferent, chiar daca stia ca se va expune unor riscuri enorme. Nu rata in seara asta la Stirile Kanal D, primul episod dintr-un demers jurnalistic fara precedent!

##VIDEO84956##

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.