MARTURII din infern. O minora care a facut videochat face declaratii socante!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:51

V-am aratat, ieri, cum, pentru bani, proprietarii unor saloane de videochat angajeaza fara nicio rusine minore, desi stiu prea bine ca e ilegal. Astazi, mergem si mai departe cu dezvaluirile din aceasta lume tenebroasa.

Un adevarat cosmar sunt silite sa îndure bietele copile, dupa ce ajung in ghearele acestor vanzatori de placeri! O tânara disperata ne-a cerut ajutorul. Va prezentam povestea ei cutremuratoare! Intr-o Romanie unde legea degeaba exista, daca nu e respectata, Alina, dupa cum i-am spus noi- a facut o greseala, iar acum traieste in teroare. De mai bine de un an ii este rusine sa iasa din casa. Se teme ca oricand, cineva o va arata cu degetul, pe strada.

Stie ca nu e bine ce a facut si ne-a cerut ajutorul. Simte ca nu poate tine singura piept sistemului.

Stie ca nu poate da timpul inapoi. Isi doreste un singur lucru: „ Eu vreau sa dispara imaginile acelea, de acolo! ”. Avea 16 ani cand a decis sa treaca pragul studioului de videochat. Nicio clipa nu a crezut ca hotararea pe care a luat- o ii va schimba toata viata.

A fost cea mai mare greseala.

Cum a ajuns in aceasta situatie? „ Dupa ce am fost la toate barurile, cafenelele, am incercat sa-mi caut un loc de munca si, in acelasi timp, sa merg la scoala, si am zis ca:<>. Am inteles ca se poate face fara sa faci anumite lucruri, doar ca acolo mi-au impus, mi-au impus sa fac anumite chestii.” Isi dorea sa urmeze Facultatea de Drept.

Dar acum se teme ca imaginile cu ea, in fata camerei de la videochat, i-au distrus visul.

Nu a stat mult, insa a fost suficient pentru cei carora putin le pasa de lege. S-au asigurat ca Alina se va intoarce, fie ca vrea, fie ca nu! Legea e clara cu cei care profita de astfel de situatii. In noul cod penal, santajul se pedepseste cu pana la 5 ani de inchisoare.

Iar cine exploateaza minori, poate sta dupa gratii chiar si 10 ani.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Si traficul de minori se pedepseste, cu inchisoarea intre 6 luni si trei ani. Alina, cum am numit-o noi, s-a trezit singura intr-o lume in care oamenii mari cred poate mai mult in convenientele sociale decat in rusinea unei copile. Nu a mers la politie, pentru ca i-a fost frica.

Ca ea, sunt sute, poate mii de tinere, in Romania. Cate exact, nimeni nu stie. Care este viitorul lor? Greu de spus!

Videochatul nu este ilegal, dar uneori, devine paravan pentru activitati aducatoare bani, care nu au nicio legatura cu legile. Oare cat timp va mai trece pana cand acestea vor fi scoase la lumina, controlate si>. Am inteles ca se poate face fara sa faci anumite lucruri, doar ca acolo mi-au impus, mi-au impus sa fac anumite chestii.
” Isi dorea sa urmeze Facultatea de Drept. Dar acum se teme ca imaginile cu ea, in fata camerei de la videochat, i-au distrus visul.

Nu a stat mult, insa a fost suficient pentru cei carora putin le pasa de lege. S-au asigurat ca Alina se va intoarce, fie ca vrea, fie ca nu! Legea e clara cu cei care profita de astfel de situatii. In noul cod penal, santajul se pedepseste cu pana la 5 ani de inchisoare. Iar cine exploateaza minori, poate sta dupa gratii chiar si 10 ani.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Si traficul de minori se pedepseste, cu inchisoarea intre 6 luni si trei ani. Alina, cum am numit-o noi, s-a trezit singura intr-o lume in care oamenii mari cred poate mai mult in convenientele sociale decat in rusinea unei copile. Nu a mers la politie, pentru ca i-a fost frica. Ca ea, sunt sute, poate mii de tinere, in Romania. Cate exact, nimeni nu stie. Care este viitorul lor? Greu de spus!

Videochatul nu este ilegal, dar uneori, devine paravan pentru activitati aducatoare bani, care nu au nicio legatura cu legile. Oare cat timp va mai trece pana cand acestea vor fi scoase la lumina, controlate si chiar starpite?!

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.