Mărturii incredibile ale mamei Geta! Cum i-a născut, de fapt, pe toți cei patru copii: "N-a știut nimeni că sunt însărcinată!"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 05 sep 2023, 00:20

Mama Geta, dezvaluiri despre cum a nascut

Sursa: Instagram

Mama Geta poate fi considerata mama-eroina si nu pentru ca a nascut multi copii, ci pentru traiul pe care l-a dus si cum a reusit sa se descurce singura.

Una din cele mai admirate femei din online, mama Geta, nu a știut țoață viață ei ce este acela un răsfăț. Nu machiaj și nu rochii scumpe, ba mai mult, a dezvăluit că daca s-ar machia, ar manca-o fata deoarece nu e obișnuită cu astfel de tratamente pentru că țoață viață ei a știut să muncească și să își crească copiii.

Cum si-a nascut mama Geta cei patru copii

Citește și: Culiță Sterp a luat pe toată lumea prin surpridere: "M-am angajat, gata!" Unde și cum a apărut îmbrăcat cântărețul

Mai mult, părăsită de 4 ori de bărbat căci niciodată nu a apucat să se căsătorească desi și-a dorit să îmbrace rochia de mireasa, mama Geta spune că s-a descurcat în cele mai mult circumstanțe singura. Nu s-a gândit de doua ori să se văicărească atunci când a durut-o ceva, nu a luat în viață ei pastile, nu este adepta medicamentelor și mai mult decât atât, atunci când i-a născut pe Getuta,

Iancu, Ileana și Culita, nici macar nu a avut medic.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Nu am fost operata în viață mea, nu am născut cu doctor macar.

Am născut cu femeia de serviciu și asistenta și nici macar nu știa nimeni că sunt însărcinată. Mergeam direct la spital și nășteam. În viață mea nu am luat un algolmic, m-a durut capul sau m-a durut burta după naștere, nu am fost adepta la medicamente și nici la copii nu le-am dat. Daca mă ia durerea și simt că nu mă pot uita în jos de amețeală, așa stau până mâine.
Beau un ceai. Sân, le-am dat un an obligatoriu, apoi lapte de vaca." 

Mama Geta: "De 5 zile, născută, mergeam să spăl scutecele la copii"

Citește și: "Nu suntem o familie de bețivi și drogați!" Mama Geta și fiica ei, Getuța, reacții vehemente după valul de reacții negative la adresa lui Culiță Sterp

Însărcinată sau nu, una din cele mai grele munci era spălatul covoarelor la rău pentru că în casa unde sta, mama Geta nu avea nici apa curenta și nici gaze: "La rău le spălam și hainele lor la fel. Acum avem tot, dar mergeam la 5 zile la rău după ce nășteam pentru că nu am avut mama, sora, soacra, doar copiii și de multe ori și bărbatul aducea apa de la rău.

Este cea mai buna. De 5 zile, născută, mergeam să spăl scutecele la copii. Toată lumea spală la rău atunci, a dezvăluit mama Geta.