Mărturii sfâșietoare făcute de familia tinerei, ucisă de iubit la Timișoara: ,,Era un exemplu pentru toată societatea asta”. Andreea a sfârșit în urma a 30 de lovituri de cuțit

Autor: Diana Bostan

Andreea Morega este studenta la Medicină ce a fost ucisă de iubit

Sursa: Facebook: Andreea Mihaela Morega

Durere mare în familia Andreei Morega, studenta la Medicină, ucisă de iubit în Timișoara. Membrii familiei și apropiații sunt încă în stare de șoc și fac declarații cutremurătoare.

Rudele și prietenii Andreei, tânăra ucisă de iubitul ei în Timișoara, se luptă cu durerea și șocul provocat de modul tragic în care a pierit. În timp ce părinții îndurerați își plâng copila, Mirel Dragomir, partenerul ei, și-a recunoscut vina în fața autorităților și a fost plasat în arest preventiv.

Mărturii sfâșietoare făcute de familia studentei la Medicină, ucisă de iubit

În timp ce familiile și prietenii Andreei se confruntă cu o durere copleșitoare, Mirel Dragomir, presupusul autor al crimei, se află în custodia autorităților, după ce și-a recunoscut vina. Această tragedie cutremurătoare a zguduit comunitatea și a adus un val de compasiune și solidaritate pentru cei afectați de această pierdere neașteptată.

Pe de altă parte, printre amintirile și lacrimile celor apropiați, rămâne dorința arzătoare de a face dreptate pentru Andreea și de a aduce la lumină adevărul despre ceea ce s-a întâmplat.

În timp ce își plâng tânăra pierdută, aceștia se pregătesc să se confrunte cu procesul dureros al înmormântării și să aducă un omagiu ultim și respectuos fiicei, prietenei și colegii lor.

Citește și: Ce s-a aflat în urma raportului IML în cazul studentei la medicină, ucisă de iubit la Timișoara. Andreea ar fi încercat să se apere până în ultima clipă

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

„N-am cuvinte să vorbesc. Andreea era o fată cu zâmbetul pe buze, era o fată foarte frumoasă, nu pot să o descriu. Îmi pare rău. Mă copleșește durerea, n-am cuvinte să spun. A fost o fată exemplu la liceu, peste tot oriunde a mers, un exemplu pentru toată societatea asta, avea numai zece pe linie”, a transmis mătușa Andreei, în cadrul unei emisiuni TV și preluat de spynews.

Andreea Morega a fost o elevă și o studentă de nota zece

În mijlocul durerii și șocului provocat de tragicul sfârșit al Andreei, verișorul său își exprimă profundul regret și tristețea față de pierderea unei ființe dragi. În fața acestei tragedii cutremurătoare, cei apropiați se strâng în jurul familiei îndurerate și caută să găsească puterea și sprijinul reciproc pentru a face față acestui moment de mare suferință și tristețe.

O vedeam când venea pe acasă în weekend, că venea de fiecare dată, dar acum nu a mai venit. Mereu a fost acolo când aveai nevoie, a fost o elevă de zece, foarte bine educată și apreciată de colegi, de profesori”, a spus și verișorul tinerei, pentru sursa menționată anterior.

Citește și: El este Mirel, tânărul care a ucis-o pe Andreea, studenta din Timișoara. Ce l-a determinat să recurgă la gestul înfiorător

Conform raportului IML, s-a confirmat că Mirel a comis fapta cumplită folosind un cuțit, provocând 30 de lovituri, majoritatea dintre ele concentrându-se la nivelul gâtului. În urma investigațiilor, anchetatorii au descoperit că tragedia a avut loc în momentul în care tânăra și-a exprimat dorința de a pune capăt relației cu agresorul său, declanșându-i acestuia o reacție violentă. Mirel Dragomir și-a recunoscut vina și ar putea petrece următorii 25 de ani în închisoare.