Marturii sincere! Bianca Dragusanu: "Nu am spus niciodata ca nu am operatii estetice"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 18:29

Bianca s-a saturat ca gurile rele sa o critice la fiecare pas. Chiar daca pare ceea ce nu este, roscata sufera pentru ca lumea profita de pe urma ei chiar daca este un om normal, fara fite si figuri.

"Din punctul meu de vedere, ce am facut azi, a fost o demonstratie de curaj. Nu am spus niciodata despre mine ca sunt frumoasa, ca sunt perfecta, nici ca nu am operatii estetice, nici ca sunt vreo virgina venita din Hunedoara cu pretentii de diva la Bucuresti. Nu m-am prostituat, nu am danasat la bara, nu am plecat pe nu stiu unde sa fac nu stiu ce. Mereu mi-am asumat cine sunt, ceea ce fac, ce greseli am.

Mereu am iertat si am stiut sa fiu om. De fiecare data cand am facut asta, altii m-au calcat in picioare. Asta am patit toata viata mea", a spus Bianca pentru WOWbiz.

Vezi VIDEO!

Bianca Dragusanu, marturisiri emotionante despre omul care a batut-o pana a lasat-o cu traume: "L-am iertat de mila, imi inducea frica"- VEZI ce i-a facut acesta cand ea a vrut sa se desparta

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.