Mărturii terifiante făcute de vecinii bărbatului din Tecuci ucis de propriul fiu: ,,Umblă beat, e turbat”. Ce intenționa să facă presupusul criminal după ce a comis oribila faptă

Autor: Diana Bostan

Vecinii fac dezvăluiri cutremurătoare în legătură cu presupusul criminal.

Sursa: Facebook/ Captură Observatornews

Vecinii bărbatului din Tecuci ucis de propriul fiu au făcut declarații cutremurătoare după tragedia ce a îngrozit o întreagă comunitate. Aceștia susțin că atât tatăl, cât și mama tânărului se temeau de acesta.

O tragedie terifiantă a zguduit comunitatea din Tecuci, unde un tânăr de 27 de ani și-a ucis tatăl într-un atac brutal chiar în fața blocului în care locuiau. Mărturiile vecinilor conturează un tablou înfiorător, dezvăluind teama pe care familia tânărului o simțea din pricina acestuia.

Citește și: Tânărul de 27 de ani cu probleme psihice din Tecuci care și-a ucis tatăl a fost reținut! Bărbatul renunțase la tratament și consuma substanțe interzise

Vecinii fac dezvăluiri cutremurătoare în legătură cu presupusul criminal din Tecuci

Bărbatul în vârstă de 27 de ani a comis un act de violență extremă, ucigându-și tatăl în mod brutal chiar în fața blocului în care locuiau. După ce a comis crima, tânărul a ascuns arma crimei într-un tomberon și a fugit din oraș, îndreptându-se spre locuința mamei sale. Potrivit vecinilor, tânărul avea probleme legate de consumul de droguri.

"Tatăl se temea că o să-şi gasească sfârşitul de mâna fiului", a dezvăluit o vecină, potrivit Observatornews.ro.

Citește și: Alertă în județul Galați. Un tânăr în vârstă de 28 de ani și-a ucis tatăl, apoi s-a făcut nevăzut. Individul extrem de periculos este căutat de autorități

"Se mai certa cu el. El era agitat, nu voia să-şi ia tratamentul", a povestit un alt vecin pentru sursa menționată anterior.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Alin Oprea, despre durerea de a crește fără tată. Cât de tristă a fost copilăria artistului? „Eram mândru de rolul de tată care mi se dădea mie.”

Într-o criză de furie, tânărul l-ar fi bătut pe tatăl său înainte de a-l înjunghia mortal cu un cuțit. Potrivit sursei menționate anterior, după comiterea crimei, tânărul a încercat să-și ascundă urmele. A ascuns trupul victimei sub pat și a aruncat cuțitul și hainele pătate de sânge într-un tomberon.

Mama tânărului ar fi plecat de acasă de frica acestuia

Potrivit Observatornews.ro, după ce a comis oribila faptă, tânărul în vârstă de 27 de ani intenționa să fugă în comuna Bercea, aflată la 10 kilometri distanță de Tecuci, unde a fost prins de poliție în

stația de autobuz, în drum spre localitatea Umbrărești, unde locuia mama sa. Potrivit informațiilor furnizate de vecini, femeia ar fi plecat de acasă de teama acestuia.

Vecinii au descris tânărul ca având un comportament instabil și fiind cunoscut pentru consumul de substanțe interzise.

Citește și: Răsturnare de situație în cazul polițistului din Vâlcea care și-a pus capăt zilelor. Tatăl bărbatului a făcut primele declarații, în timp ce o altă rudă face acuzații cutremurătoare: „Făcea presiuni asupra fiului său”

„Nouă ne era teamă ca vecini: umblă beat, e turbat. Şi zice: nu cred că mai umblă beat că nu-i mai dau niciun ban. Refuz să-i mai dau bani. Noi vedeam că adună pături și le recicla. Cu bănuții aia probabil își cumpără ori țigări, ori continuă cu drogurile", a mai spus un vecin pentru sursa menționată anterior.

Bărbatul ucis, angajat al Serviciului Gestionare Spații Verzi din cadrul Primăriei Tecuci, era respectat de colegii săi. A fost un om extraordinar, un om muncitor. Nu aveam ce să-i reproșez”,  a declarat Viorel Călinescu, șeful serviciului.

În prezent, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore și este acuzat de omor asupra unui membru de familie. Ancheta continuă pentru a stabili circumstanțele exacte ale crimei și motivele care au dus la acest act de violență extremă.