MARTURIILE lui Florin Dorobat, unul din supravietuitorii accidentului cumplit din Muntenegru VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 12 nov 2020, 14:45

Florin Dorobat spune ca s-a nascut a doua oara. Numai o minune a facut ca el si sotia lui scape cu viata din groaznicul accident.

 Nu a uitat nici o secunda din clipele acelea. Florin Dorobat povesteste ca ziua fatidica a fost presarata cu tot felul de incidente rutiere. Era clar ca soferul nu era in apele lui. Nici ceilalti pasageri din autocarul mortii nu au reusit sa depaseasca trauma provocata de accident.

Doua ore…de atat a fost nevoie pentru ca oamenii sa isi identifice bagajele. Unii le-au gasit, altii au plecat insa cu mana goala.
Multi dintre supravietuitori si-au trimis rudele sa le recupereze bagajele pentru ca inca se afla sub supravegherea medicilor.

Chiar daca astazi nu s-au mai facut externari, medicii sunt optimisti atunci cand vine vorba de evolutia starii lor de sanatate. Evolutia pacientelor este foarte buna....femeia operata cu fractura lombara....sta deja in sezut...maine va fi externata

Cat priveste victimele internate la Spitalul Floreasca, anchetatorii nu au reusit deocamdata sa stabileasca exact ce s-a intamplat in Muntenegru.
Autoritatile de acolo fac in continuare verificari la fata locului. Din acest motiv epava autocarului nu a fost inca scoasa din rapa adanca de 40 de metri. Intre timp, ancheta continua si la Bucuresti. Pentru finalizarea ei e nevoie insa de declaratiile tuturor ranitilor, inclusiv ale celor care se afla la terapie intensiva. 

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.