Mărturiile pline de durere ale părinților tinerilor uciși în stațiunea 2 Mai: „Noi acum nu mai avem o viață.” Ce reacție au avut aceștia când l-au văzut pe Vlad Pascu în sala de judecată

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 07 iun 2024, 21:57

Mărturiile pline de durere ale părinților tinerilor uciși în stațiunea 2 Mai: „Noi acum nu mai avem o viață” Ce reacție au avut aceștia când l-au văzut pe Vlad Pascu în sala de judecată

Sursa: captură video/Inquam

Astăzi, la Judecătoria Mangalia, părinții Robertei și ai lui Sebi, cei doi tineri care și-au pierdut viața în tragicul accident din stațiunea 2 Mai, provocat anul trecut de Vlad Pascu, au oferit mărturii cutremurătoare în fața instanței.

Martorii oculari spun că aproape toți cei prezenți în sala de judecată au fost profund emoționați și nu și-au putut stăpâni lacrimile. De asemenea, Vlad Pascu a fost prezent la audieri.

Mărturiile dureroase ale părinților victimelor de la 2 Mai

În cadrul audierilor de astăzi, părinții victimelor și-au exprimat durerea și suferința, vorbind despre impactul devastator pe care pierderea copiilor lor l-a avut asupra familiilor lor. 

„Cu două zile înainte de accident ne-am întors din vacanță și când am ajuns acasă, Sebi mi-a zis: «Tata, vreau să merg la ziua unui coleg. Joi seara m-am împrumutat de niște bani că să îi pot da, i-am dat și a fost prima dată când m-a luat în brațe și m-a pupat.

Dimineață, eu am plecat la muncă, pe el l-a dus tatăl meu la gară, l-am sunat pe la ora 12 și mi-a zis că e foarte mare căldură în tren.

Am mai vorbit seara pe la 20.30, mi-a zis că se duce în club și vorbim dimineață. A fost ultima dată când am vorbit cu el.

Apoi a venit ziua de 19 august, cea mai blestemată zi. Am plecat la muncă, iar la ora 10.30, în pauza de masă, am primit un telefon de la o doamnă de la pompe funebre, care mi-a zis că băiatul meu a decedat.

În acel moment, am închis instant telefonul, crezând că este o glumă. Mi-am sunat soția și i-am spus de acest telefon. Am închis cu ea și mi-am făcut curaj să o sun pe acea doamnă. Doamna era uimită că, deși accidentul a fost la 5.20, eu nici la ora aia nu am primit un telefon de la poliție.

Mi-a spus că băiatul meu a avut un accident, că a fost rupt în două, că l-au adunat de pe stradă.

Am plecat la Morgă, am intrat în cameră, domnul acela mi-a spus că de când lucrează el nu a văzut așa ceva și că nu aș putea să mă duc să îl văd pe Sebi în halul în care arată. Eu m-am dus și am văzut că nu mai e nimic întreg din el decât capul. L-am rugat foarte mult să mi-l așeze în coșciug, ca pe un puzzle. 

Nu puteți să vă dați seama cum arăta băiatul meu din cauza unui drogat,” a fost mărturia tatălui lui Sebastian, potrivit G4Media.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Vlad Pascu a dezvăluit în instanță de unde făcea rost de substanțele interzise: Un angajat al Spitalului Floreasca i-a procurat stupefiantele

„Normalul nu mai este normal. Ne ferim unii de alții, pretindem că suntem bine, dar mergem la cimitir, ne uităm la o piatră și nu ne vine să credem că acolo este Roberta noastră.

Mă trezesc agitat, transpirat, abia adorm pentru că mă uit la ușă și copilul meu nu mai intră pe acolo.

Din dimineața zilei de 19 august când am primit un telefon de la sora mea și m-a anunțat, la ora 6.15, că fata mea a murit, viața mea s-a schimbat. Ea m-a anunțat pentru că în grupul lor de prieteni era și nepotul meu puțin mai în față, el nu a fost lovit.

Ultima oară când am văzut-o a fost vineri, când a plecat de acasă. Au plecat toți cu trenul, tocmai pentru a evita un astfel de accident. Când mi-a spus sora mea că a fost un accident de mașină, nu înțelegeam ce voia să spună, tocmai pentru că ei plecaseră cu trenul. Ultimele ei cuvinte au fost: «Pa, mami, ne vedem luni!

Nu pot descrie în cuvinte cum a fost afectată viața noastră. Sora ei nu poate dormi fără lumină, doarme cu televizorul aprins, iar părinții mei care au crescut-o plâng întruna, mai ales tata. Nepotul și surorile mele sunt la fel de afectați,” a mai spus și tatăl Robertei.

Dosarul lui Vlad Pascu, autorul accidentului de la 2 Mai, a ajuns din nou în atenția publicului, având un nou termen vineri la Judecătoria Mangalia. Instanța urmează să analizeze cererea depusă de familiile victimelor pentru schimbarea încadrării juridice a faptei, din ucidere din culpă în omor calificat.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?