MARTURISIRE CUTREMURATOARE: O ACTRITA celebra de la Hollywood, in pericol de moarte dupa ce a nascut

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:18

Cu o cariera de invidiat si mama a doi copii superbi, aceasta actrita a marturisit ca nu toate lucrurile au fost roz in viata ei.

 Gwyneth Paltrow a pierdut o sarcina si a fost in pericol de a muri din cauza complicatiilor
Actrita americana Gwyneth Paltrow, mama a doi copii, a marturisit ca a pierdut o sarcina si ca a fost in pericol de a muri din cauza complicatiilor medicale.

Actrita in varsta de 40 de ani a mai declarat pentru publicatia You Magazine (The Mail On Sunday): ''Copiii mei imi spun tot timpul ca mai vor un bebelus.
Si nu stii niciodata, as putea sa mai am unul".

"Imi lipseste al treilea. Ma gandesc la el", a mai spus Paltrow, informeaza contactmusic.com. "Am avut o experienta groaznica atunci cand am fost insarcinata cu al treilea. Aproape am murit. Asa ca acum imi spun 'Ne multumim cu ce avem sau ar trebui sa incercam din nou", a adaugat vedeta.

Gwyneth- care are o fiica in varsta de opt ani, Apple, si un fiu de sase ani, Moses- l-a laudat pe sotul ei, muzicianul Chris Martin, solistul formatiei Coldplay, pentru ca este un
tata foarte bun, si a mai spus ca se sprijina foarte mult unul pe celalalt.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.