Marturisirea cutremuratoare a Angelei Similea despre sotul ei. Ce a facut barbatul inainte sa moara: "Am ramas socata"

Author: Diana Tilă
Marturisirea cutremuratoare a Angelei Similea despre sotul ei

Una dintre cele mai mari cantarete ale Romaniei, Angela Similea a avut o viata zbuciumata si plina de povesti controversate. Recent, artista a facut o marturisire cutremuratoare.

Interpreta hitului „Sa mori de dragoste ranita”  a facut o marturisire infioratoare despre sotul său, Victor Surdu, fost ministru al Agriculturii si membru PSD.

Marturisirea ingrozitoare a Angelei Similea

Victor Surdu a decedat in 2011, la doi ani dupa cei doi nu au mai putut plati ratele la banca si au acumulat datorii imense pentru creditul din 2007, de 700.000

euro. Fostul ministru al Agriculturii a decedat, dupa ce s-a luptat un an de zile cu o boala cumplita, cancer pancreatic. 

Cei doi au format unul dintre cele mai admirate cupluri din Romania, relatia dintre acestia fiind un model demn de urmat. Despre cea care a reprezentat România la Cerbul de Aur se stie ca a fost casatorita de patru ori, dar ca marea ei iubire a fost actorul Florin Piersic. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Politicianul era pasionat de muzica si avea un talent incontestabil, dupa cum a marturisit chiar si cantareata Corina Chiriac. 

Cu doua zile inainte sa moara, fostul ministru al Agriculturii a facut un gest care  a socat-o pe Angela Similea. Cantareata a vrut sa marturiseasca ce a facut Victor Surdu.

"Cu două zile înainte să moară, s-a trezit din pat și s-a apucat să cânte la pian. Am rămas șocată. Era atât de slăbit încât abia avea putere să apese pe clape. A fost dragoste ca în povești. Avea un respect enorm pentru mine. Mă cunoștea de pe scenă. Mi-a spus că și-a făcut un pariu cu el însuși că o să mă cucerească. Era extraodinar de romantic, dar și o furtună.

Avea o forță de muncă extraordinară. Am acceptat ceea ce s-a întâmplat, dar mi-e greu", a dezvaluit Angela Similea.