Mărturisirea făcută de Ghiță după eliminarea de la "Survivor România". Nu s-a ferit să o recunoască: "4 luni mai târziu..."

Autor: B.H.
Actualizat: 13 mai 2020, 10:02

Ghiță, unul dintre cei mai controversați concurenți de la "Survivor România", a părăsit competiția. Ce mărturisire a făcut la scurt timp după ce a fost eliminat?

Ghiță Balmuș și-a depășit limitele și a luptat în echipa Faimoșilor pentru a câștiga titlul de "Survivor România". Cu toate acestea, el a fost eliminat din competiție, iar la scurt timp după ce a aflat verdictul, fostul concurent a postat un mesaj emoționant pe contul de instagram. 

Citeste si: Ghita, atac dur la Iancu: "Esti un om de doi bani, pretinzi ca ai iubita acasa si faci strategie cu alta aici"

Mărturisirea făcută de Ghiță după eliminarea de la "Survivor România". Nu s-a ferit să o recunoască: "4 luni mai târziu..."

Experiența "Survivor România" îi determină pe concurenți să își descopere punctele tari și punctele slabe, iar mulți dintre cei care au părăsit competiția au mărturisit că au plecat acasă complet schimbați.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Acesta este și cazul lui Ghiță. Timpul petrecut departe de familie, condițiile de stres și epuizarea fizică sunt detaliile care l-au făcut pe Ghiță să își schimbe complet viziunea asupra vieții, iar mesajul postat pe instagram este cea mai bună dovadă a acestui lucru.

Citeste si: Dramatism si la ultima etapa a jocului de imunitate! Cine a castigat

"Un apel telefonic la început de ianuarie avea sa-mi schimbe viața fără ca eu sa realizez asta atunci.

Eram într-un moment in care simteam nevoia sa fac o schimbare la început de 2020 însă, nu stiam de unde și cu ce anume sa încep...Tot ce stiam in momentul acela era doar ca îmi doresc sa rămân in sport.
Trecerea de la a fi jucător de baschet și sa rămân pe banca ca și antrenor era opțiunea cea mai buna și ceea ce îmi doream sa fac.

Dar, asta nu e’ tot... pentru ca 4 luni mai târziu, experiența  @survivorromania.oficial  mi-a schimbat toate percepțiile vieții și mai ales cu ce ochi sa privești viața, oamenii de lângă tine și orice lucru din jurul tău, însă cel mai important este sa trăiești in prezent și sa te bucuri din plin de fiecare moment al vieții.
... pan’ la ultimul!!!", a scris Ghiță Balmuș pe instagram.

Citeste si: "Lola și Iancu sunt câștigătorii Survivor?" Cine a aruncat bomba!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.