Marturisirea lui Vladimir in ultima zi a voiajului de nunta: "M-am certat cu Alice [...] Trebuie să te impui de la începutul casniciei" 17.000 de fani au reactionat

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 iul 2018, 18:19

Vladimir Draghia si Alice Cavaleru s-au casatorit religios pe 21 iulie, pe o plaja din Mamaia.

Cei doi au plecat dupa nunta in Maroc, insotiti de fetita lor in varsta de un an, Alaia Zora, unde au petrecut o saptamana descoperind o destinatie exotica si neobisnuita.

 

"Mâncare bună, locuri frumoase, oameni pestriţi. O grămadă de experienţe noi, de întâmplări fericite, dar cel mai important e că am fost împreună", a marturisit Vladimir despre saptamana lor marocana.

 

Zori de zi la asfinţit  #veşnicameadimineaţă #AlaiaZora #motherhood

A post shared by Alice Cavaleru (@alice.cavaleru) on

 

"M-a certat Alice că am pus poza asta la Stories, că e mişto, că cică dacă ştia că n-o s-o folosesc şi aici, nu se chinuia s-o editeze.

Ei, uite c-am postat-o şi aici, dar doar pentru că aşa vreau eu, clar!?

Trebuie să ştii să te impui încă de la începutul casniciei", a glumit sportivul despre o imagine in care pozeaza in fata unei usi impunatoare, din lemn, decorate cu motive traditionale arabe.

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.