Mărturisiri cutremurătoare în cazul triplei crime din Capitală: „Nu am dormit toată noaptea”. Ce au dezvăluit anchetatorii în legătură cu arma crimei

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 07 aug 2024, 16:42

Detalii șocante ies la iveală în cazul triplei crime din Capitală.

Sursa: Pexels

Noi detalii au ieșit la iveală din ancheta triplei crime din București. Vecinii fac mărturii cutremurătoare, în timp ce anchetatorii au identificat arma crimei.

Vecinii familiei implicate au oferit detalii înfiorătoare despre tensiunile continue care au avut loc în locuință. Potrivit Digi24, arma triplei crime a fost identificată ca fiind un cuțit din locuință.

Citește și: Incredibil ce a făcut criminalul de pe Calea Moșilor înainte de a fi prins de autorități: „A indicat locul în care era mama şi a spus că mai sunt încă două cadavre”

Detalii șocante ies la iveală în cazul triplei crime din Capitală

Vecinii au relatat că scandalurile frecvente în familia afectată erau bine cunoscute în zonă. Aceștia au spus că poliția a fost chemată de mai multe ori pentru a interveni în conflictele dintre membrii familiei.

„Au chemat poliția de mai multe ori. Și femeia, ca mamă, nu ar fi trebuit să primească copilul în casă dacă s-ar fi întâmplat ceva? Nu am dormit toată noaptea, gândindu-mă la tragedie, având în vedere că am vorbit cu maica-sa duminică,” a

declarat un vecin vizibil șocat, pentru sursa menționată anterior.

Citește și: Principalul suspect al triplei crime din Sectorul 2 al Capitalei și fratele geamăn al acestuia au fost conduși la audieri! Bărbatul riscă ani grei de închisoare

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Oana Niculescu Mizil, despre motivul despărțirii de fostul partener de viață. „Dumnezeu îmi este martor că am încercat foarte mult.”

Alt vecin a adăugat: „Cu ani în urmă, nu prea s-a înțeles cu geamănul ăsta, tot timpul a avut probleme.”

În ceea ce privește arma crimei, anchetatorii au confirmat că a fost vorba despre un cuțit din locuință.

Suspectul a încercat să dea vină pe fratele său geamăn

Suspectul principal, un tânăr care și-a acuzat fratele geamăn de crimă, a fost reținut, iar procurorii cer arestarea sa pentru 30 de zile.

Fratele geamăn, însă, beneficiază de un alibi solid. Suspectul principal este acuzat de faptul că și-ar fi ucis mama, fratele și sora.

Citește și: Triplă crimă în București! O mamă și doi copii au fost uciși cu bestialitate într-un bloc din Sectorul 2! Principalul suspect este un membru al familiei

Dan Antonescu, expert criminolog, a explicat că problema principală în acest caz este că suspectul a avut intenția de a comite omorul și a fost violent cu ceilalți membri ai familiei, însă nu au fost luate măsuri medicale pentru a-i evalua

starea. Expertul a subliniat că există o probabilitate mare ca suspectul să sufere de probleme de natură psihică. 

„Problema o reprezintă autorul acestei fapte, cel care a fost găsit încuiat pe dinăuntru cu victimele. Acesta a avut intenția de a omorî, a fost violent cu ceilalți membrii ai familiei, dar nu au fost luate măsurile medicale. Este foarte posibil ca această persoană să aibă probleme de natură psihică.

Va fi efectuată o expertiză medico-legală, psihiatrică, pentru a se stabili dacă a avut discernământ la momentul comiterii faptei sau dacă a fost diminuat, sau a bolit de vreo afecțiune.”, a spus Dan Antonescu, pentru Digi24.