Mărturisiri de după nuntă cu Berguzar Korel şi Halit Ergenc

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 14 iul 2020, 12:57

Starurile din 1001 de nopţi la ora confesiunilor ...

Pe 1 şi 2 decembrie, fanii serialului, vor vedea ceea ce aşteaptă de mult, nunta lui Onur cu Sehrazat. Iar pentru că un aşa eveniment nu putea trece ca orice alt episod, echipa de producţie a pregătit un adevărat eveniment. O premieră nu doar pentru Turcia, ci şi pentru întreaga lume, după cum au declarat ei, aceste 2 episoade difuzate în Turcia într-o singură ediţie maraton, au avut parte de un montaj şi o regie specială: scenele transmise în direct au fost montate pe loc cu scenele filmate anterior.



Kudret Sabanci: “Povestea nu se încheie aici”
Regizorul serialului, este cel care are meritul de a fi uşurat într-un fel întreaga muncă, de experienţa sa cu emisiile în direct beneficind întreaga echipă, de la tehnicieni la actori. El a reuşit să-i mobilizeze pe toţi pentru a da tot ce-i mai bun din ei... şi audienţele înregistrate în Turcia sunt dovada clară a faptului că tot acest efort a meritat.


Berguzer Korel: “aceasta situaţie nu m-a speriat”.
Cu decenţa care o caracterizează, Berguzer Korel declară că în urmă cu doi ani nu s-ar fi văzut capabilă să facă faţă unei astfel de provocări, dar, “când în sfârşit s-au hotărât să-l pună în aplicare, nu vă pot spune cât de emoţionată am fost. Eram foarte fericită că puteam să-mi joc rolul în direct. Echipa şi colegii mei actori sunt atât de profesionişti, încât această situaţie nu m-a speriat”.


Halit Ergenc: “Ideea mi-a plăcut la nebunie”.
Riscul unei astfel de transmisii în care au fost angenati 150 de tehnicieni, 3 regizori, întreaga distribuţie, 350 de invitaţi speciali veniţi să vadă nunta în direct, personalul firmei de catering, a fost unul asumat de întreaga echipă, inclusiv de interpretul lui Onur, Halit Ergenc care mărturisea că ideea l-a încântat din primul moment, şi că riscul asumat l-a determinat să înceapă pregătirile din timp pentru acest episod.

“O emisie în direct pentru TV este un lucru greu. Însă noi ne-am prezentat serialul în direct! Acest lucru a reprezentat un risc, dar ne-a făcut să ne străduim şi mai mult, astfel ca totul să fie în ordine.(...) Faptul că regizorul avea experienţă la emisiile în direct ne-a ajutat mult şi ne-a uşurat munca. De noi depindea să mergem la pregătiri, să repetăm şi să jucăm cu aceeaşi energie ca şi cum ne-am afla pe o scenă de teatru şi să le transmitem şi telespectatorilor noştrii acelaşi lucru.
Mă simt onorat că am făcut parte din acest proiect”.


Ceyda Duvenci: “Vom juca teatru la TV”
Ca şi colegul ei de filmări, frumoasa Ceyda Duvenci, a fost, după cum a declarat în numeroase rânduri, încântată de idee nunţii în direct, fiind, de asemenea, extrem de fericită pentru că a făcut parte dintr-un astfel de proiect. Iată ce a declarat actriţa despre aceast moment extraordinar: “Eram foarte nerăbdătoare şi abia aşteptam să trăiesc aceea emoţie de a apărea în faţa telespectatorului în direct.
Am făcut un program în direct şi acesta a fost o dramă! A fost ca o piesă de teatru, doar că la TV! Echipa de la 1001 de nopţi a demonstrat încă o data de ce este specială, de ce este capabilă. Suntem o echipă profesionistă şi am început să ne cunoaştem foarte bine. Ştim din priviri cum ar trebui să fie, ce ar trebui să facem. Din această cauză nu au fost mari probleme. Suntem o echipă care se completeza”.

Tardun Flordun: “Îmi doresc să mai facem astfel de lucruri”
“Îmi doresc să mai facem astfel de lucruri. Este foate plăcut să te întâlneşti cu telespectatorul prin intermediul acelei vitrine naturale. Acest lucru a fost o premieră pentru Turcia. Oricum telepectatorii acestui serial cu un rating atât de mare merită o astfel de surpriză. Dacă aruncaţi o privire, o să observaţi că aproape toată distribuţia acestui serial are experienţa scenei de teatru. Cu experienţa şi profesionalismul cu care se lucrează la acest proiect am reuşit să le oferim telespectatorilor ceva unic”.

După cum mărturiseşte chiar Kudret Sabanci, serialul "1001 de nopţi “ pregăteşte multe surprize telespectatorilor, însă nu vă pot spune despre ce este vorba. Povestea nu se încheie aici”.
 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.