MARTURISIRI INEDITE despre Madonna ale designerului Roberto Cavalli, in exclusivitate pentru D-Paparazzi! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:37

Cum este Madonna in intimidate? Este ea o diva chiar si cu prietenii apropiati? Aflam in exclusivitate tocmai de la designerul Roberto Cavalli!

 Iar daca va intrebati, doamnelor, cum poate Romanita sa-si mentina silueta de invidiat la 48 de aflam chiar de la ea. Se lasa cu sacrificii, nu gluma!!

Saptamana trecuta ne-am gasit un super partener de barfa: insusi designerul Roberto Cavalli, cu care am inceput sa indrugam verzi si uscate nu despre moda, ci despre… Madonna! 

Madonna este foarte speciala. Sa-ti spun de ce o iubesc eu pe Madonna. La
un moment dat, am vazut-o in aeroportul din Milano, in urma cu o luna. De departe a venit catre mine, a sarit, a strigat Roberto si a inceput sa ma sarute…
Toata lumea statea si se uita mirata si isi spunea in gand: Uite-o pe Madonna…Sunt mandru sa fiu prieten cu ea.

Alta data o vad pe Madonna si a fost tare distanta. S-a uitat scurt la mine si mi-a zis doar: Ce faci, Roberto? Acesta este insa caracterul ei si o iubesc.
Nu stiu sa-ti spun de ce anume; poate pentru ca e Madonna.

 Una alba, una neagra cu Madonna asta! Azi te pupa de mama focului, maine abia te saluta si face pe ignoranta! Sa-l tratezi asa chiar si pe simpaticul Roberto?! Nu ne prea place!!!

Ce frumoasa este…Romaniţa Iovan! Asta am exclamat imediat ce am vazut-o la un eveniment monden. Prezenta ei a facut ca timpul sa stea in loc.
Nu ne-am luat ochii de la ea si am murit de curiozitate sa aflam ce face de se mentine in forma, la cei 48 de ani.

Din punct de vedere al regimului culinar, am aflat ca frumoasa creatoare de moda se abtine cu usurinta de la alimente interzise. A tinut post, iar acum abia asteapta sa manance produsul ei preferat: pestele.