Mărturisirile cutremurătoare ale românului vaccinat cu serul AstraZeneca din lotul carantinat! "A doua zi mi-a fost din ce în ce mai rău!"

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 22 iul 2022, 14:35
Un roman vaccinat cu prima doza de AstraZeneca a dezvaluit prin ce cosmar a trecut la scurt timp.

Unul dintre românii vaccinați cu serul AstraZeneca a dezvaluit ce reacții adverse a suferit la scurt timp după administrarea vaccinului.

Autoritatile din domeniul sanitar din tarile europene au precizat faptul ca efectele secundare dupa administrarea serului AstraZeneca pot include stari febrile, sau dureri de cap, simptome considerate firesti deoarece organismul genereaza un raspuns imun si ca acestea se estompeaza in decurs de 24 de ore. Insa tot mai multi oameni vaccinati cu serul AstraZeneca au prezentat reactii adverse destul de grave dupa administrarea vaccinului.

De curand, unul dintre romanii care au fost vaccinati cu serul AstraZeneca din lotul carantinat a suferit reactii crunte la scurt timp dupa imunizare.

Barbatul, originar din judetul Olt, a facut dezvaluiri cutremuratoare despre starile cumplite avute imediat dupa vaccinare.

Un roman vaccinat cu serul AstraZeneca a trecut prin momente dramatice dupa imunizare!

Cetateanul roman imunizat recent cu vaccinul AstraZeneca, la centrul de vaccinare din Slatina, a dezvaluit prin ce cosmar a trecut timp de cateva zile consecutiv, dupa imunizarea cu doza din lotul ABV 2856.


Barbatul s-a vaccinat in data de 22 februarie 2021 cu prima doza de vaccin AstraZeneca, insa dupa reactiile adverse suferite, acestaa a marturisit ca isi va verifica dozarea de anticorpi si numai in functie de rezultat va hotara daca va mai merge la rapel.

"Legat de discuţiile pe seama vaccinului Astra Zeneca, eu l-am făcut şi am avut toate reacţiile adverse, cu excepţia umflării ganglionilor şi iritare/roşeaţă la locul vaccinării.

A doua zi mi-a fost din ce în ce mai rău, am ajuns acasă seara la 19.00, m-am culcat cu ligheanul la cap. Am 39 de ani, nu fumez, nu beau, sunt destul de sănătos, poate nu fac suficientă mişcare. Am pulsul normal, undeva între 72-80. În a doua zi seara aveam pulsul peste 100 şi la mâna stânga şi la dreapta, tensiunea 145/100 dreapta, 140/95 stânga, la cap simţeam o presiune foarte deranjantă şi aveam o stare de rău si greaţă accentuată.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Nu am mâncat nimic, mai toată ziua, mi-era rău. Nu mai puteam ridica braţul cu vaccinul de durere, care s-a extins treptat în tot corpul, mă simţeam frânt. Saturaţia era 99, deci bună. La temperatura de 37,8 am luat un paracetamol şi am încercat să dorm.

După 45 de minute eram alt om, mă lăsase presiunea de la cap, scăzuse febra, am reuşit să dorm, destul de bine, dar ziua 2 a fost un coşmar.
Deşi crede în vaccinare ca fiind soluţia pentru a ne putea întoarce la viaţa de dinainte de pandemie, bărbatul spune că va cumpăni mult înainte de a decide dacă se va prezenta la rapel. Mi-am propus să mă monitorizez singur şi să decid dacă merită.
Şi vaccinul reprezintă un risc"
, a marturisit barbatul, potrivit adevarul.ro

Citeste si: Breaking News. Vaccinarea cu AstraZeneca, SUSPENDATĂ în Europa!

Citeste si: Ultima oră! România suspendă vaccinarea cu lotul ABV 2856 de la AstraZeneca: „S-a hotărât carantinarea temporară a dozelor.” Care este motivul?