Mary a spus adevarul despre cununia cu Robert! Ce s-a intamplat, de fapt: ''M-am maritat si nu...''

Autor: O.P.

Mary si Robert au format unul dintre cele mai iubite cupluri formate in casa ''Puterea dragostei'', sezonul 2.

Cei doi au iesit din competitie pentru a-si trai iubirea in afara casei. S-a creat o adevarata frenezie in mediul online in momentul in care Mary a postat o fotografie cu Robert, din interiorul starii civile. 

Citeste si: Cum au fost surprinși Andreea Pirui și Marius? Asta spune totul despre relația lor

Mary a spus adevarul despre cununia cu Robert!

Robert a cerut-o pe Mary in casatorie, de revelion. Cei doi s-au logodit si s-au mutat impreuna, la Bucuresti. In momentul in care Thalida i-a felicitat, Mary i-a marturisit acesteia faptul ca nu s-a maritat, ci doar au fost martori la casatoria unor prieteni. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Fosta concurentă de la "Puterea dragostei" a decis să facă o schimbare de look radicală, a renunțat la părul blond și la extensii, iar rezultatul final a stârnit un val de reacții pe instagram.

Mary de la "Puterea dragostei", schimbare de look spectaculoasă

Mary a simțit că este momentul să facă o schimbare legată de felul în care arată și cum cea mai simplă modalitate prin care o femeie poate face acest lucru este printr-o tunsoare nouă și o culoare a părului diferită, fosta concurentă nu a stat pe gânduri. 

Citeste si: Livian a făcut dezvăluirea despre Ella și Jador: "Am prins-o cu..."

Mary de la "Puterea dragostei" a postat pe contul de instagram o fotografie cu noul look. A optat pentru o lungime mai scurtă a părului și a renunțat la blond, de această dată alegând brunetul. Nu știm dacă este vorba despre o perucă sau Mary chiar a vrut să facă o schimbare definitivă, însă alegerea ei i-a surprins plăcut pe prietenii virtuali. 

 

Taguri: