Mary de la "Puterea dragostei", aparitie uluitoare! Iata cum a fost surprinsa de Iancu, in cabina de machiaj si cum a reactionat concurentul!

Autor: D.I.

Mary a fost surprinsa in ipostaze uluitoate, inainte de a incepe filmarile pentru emisiune.

Inca de la prima sa intrare in casa "Puterea dragostei", Mary a recunoscut ca a venit sa isi caute jumatatea. Dupa incercarea esuata de a forma un cuplu cu Bogdan Iordache, cel care a parasit de curand emisiunea, aceasta a dat semne ca ar putea sa se reorienteze catre Bogdan Mocanu, pe care a recunoscut inca de la inceput ca il place fizic.


Apoi cel care i-a atras atentia a fost Raffa, pe care a ajuns sa il indrageasca rapid si chiar a incercat sa formeze un cuplu cu el.
Insa totul avea sa se destrame, dupa ce Mary a descoperit ca tanarul avea o iubita in afara emisiunii. Dupa despartirea lor, cei doi concurenti au fost eliminati din casa "Puterea dragostei". 
Dupa o lunga perioada de absenta, Mary a revenit in casa "Puterea dragostei", hotarata sa il cunoasca mai bine Marius Alexandru, zis Benni, cel despre care a afirmat ca a atras-o inca de la prima lui aparitie pe ecran.


La scurt timp de la revenirea sa in emisiune, Mary a decis sa formeze un cuplu cu Benni si au incercat sa se cunoasca din ce in ce mai mult pentru a realiza daca se potrivesc sau nu. Intre timp insa, Iancu, ramas singur, dupa despartirea de Roxana, a inceput sa se apropie de majoritatea fetelor din casa pentru a le cunoaste. Printre acestea numarandu-se si Mary.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Jador arunca bomba: "Am o relatie numai ca imi tii tu locul!" Afla cum va reactiona Alex Zanoaga la replicile rivalului sau, ASTAZI, intr-o editie incendiara "Puterea dragostei", de la ora 11:00 si 17:00, la Kanal D!

De curand, concurentul a publicat pe contul lui de socializare, un scurt filmulet, in care apare Mary, pe care a surprins-o la cabina de machiaj, in timp ce se pregatea de filmari. Tanara s-a simtit extrem de jenata de faptul ca Iancu a vazut-o in faza incipienta a machiajului, cand avea pe fata doar o baza si multa pudra. Iata cum a reactionat concurentul:

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.