Mary de la "Puterea Dragostei" și-a făcut un nou tatuaj. Totul are legătură cu Robert!

Autor: B.H.
Actualizat: 28 ian 2021, 06:30

Mary de la "Puterea Dragostei", un nou tatuaj. Ce și-a desenat pe piele? Totul are legătură cu iubitul ei, Robert.

Mary de la "Puterea Dragostei", un nou tatuaj.  Fosta concurentă și-a dorit un tatuaj cu adevărat special și care să transmită un mesaj puternic, astfel că a mers la un artist tatuator și, fără să mai stea pe gânduri, și-a desenat un simbol care are legătură cu iubitul ei, Robert, dar și cu relația lor.

Mary de la "Puterea Dragostei", un nou tatuaj. Ce și-a desenat pe piele?

Tatuajul pe care Mary de la "Puterea Dragostei" și l-a făcut recent are legătură cu Robert, bărbatul alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Este vorba despre undele sonore ale unei melodii de dragoste, melodie care transmite un mesaj foarte puternic.

"Puterea dragostei, face minuni. Când suntem amândoi, trecem prin furtuni și ploi.", sunt versurile melodiei.

Cântectul pe care Mary a decis să și-l tatueze pe mână este, de fapt, o melodie cântată de Robert și care spune totul despre povestea lor de dragoste începută la "Puterea Dragostei".

Astfel, Mary a vrut să îi dovedească încă o dată lui Robert că sentimentele pentru el sunt foarte puternice.

Citeste si: De ce a lipsit Robert de la botezul lui Dominic? Motivul pentru care Mary a mers singură la petrecere

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mary și Robert au făcut anunțul despre nuntă. Când va avea loc evenimentul?

Mary și Robert, unul dintre cele mai apreciate cupluri formate în emisiunea" Puterea Dragostei", au vorbit despre nuntă. Când vor face pasul cel mare?

Mary și Robert s-au cunoscut în emisiunea" Puterea Dragostei", s-au îndrăgostit unul de celălalt și au decis să își continue povestea de iubire acasă, departe de camerele de filmat.

Cei doi foști concurenți de la" Puterea Dragostei" par hotărâți să își ducă relația la un alt nivel, motiv pentru care nu au ezitat să răspundă la întrebările fanilor legate de nuntă.

Citeste si: Cum a apărut Mary la botezul lui Dominic? Cu greu a putut fi recunoscută!

Mary și Robert au planuri serioase de viitor, asta dacă ar fi să luăm în calcul cele mai recente declarații făcute de cei doi.

După ce în urmă cu ceva timp au dat emoții tuturor după ce au postat o fotografie de la starea civilă, acum, foștii concurenți de la "Puterea Dragostei" au vorbit, în sfârșit, despre nuntă și au dat vestea pe care o așteptau toți prietenii lor virtuali.

Citește continuarea aici.

Citeste si: Mary de la Puterea dragostei, dovadă de iubire șocantă pentru logodnicul ei! Ce a putut să-i trimită pe telefon! VIDEO EXCLUSIV

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.