Mary, fost concurenta de la "Puterea dragostei", a dat cartile pe fata: este sau nu insarcinata? Iata ce anume le-a dezvaluit sustinatorilor ei din mediul virtual!

Autor: D.I.
Actualizat: 01 dec 2019, 21:55

Mary si Robert au format unul dintre cele mai iubite cupluri formate in casa ''Puterea dragostei'', in sezonul 2.

Mary si Robert au iesit din emisiune pentru a-si trai dragostea fara restrictii. La scurt timp dupa ce au parasit emisiunea, Mary si Robert s-au mutat impreuna. Cei doi par mai fericiti ca oricand si pare ce sunt si pregatiti pentru marele pas: casatoria.

"Sunt gravidă", a spus Mary de la ''Puterea dragostei'' și imediat a îndreptat camera spre Robert.
Robert a fost uluit pentru o fracțiune de secundă, apoi aceasta a început să râdă, dând de înțeles că totul a fost o glumă doar ca să își testeze iubitul. 

Fanii au observat insa si un inel frumos pe mana lui Mary si au intrebat-o imediat daca s-au logodit. Se pare ca Robert nu a cerut-o pe Mary in casatorie, inca, dar fanii sunt siguri ca acest lucru se va intampla cat de curand. 
Ulterior tanara a postat cateva imagini, pe contul ei de socializare, in care aparea alaturi de buna ei prietena, Simina.

Mary a dat atunci de inteles fanilor sai ca ar fi insarcinata.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Momente inedite in culisele show-ului matrimonial "Puterea dragostei"! Iata cum a fost surprinsa Andreea Mantea la cabina de machiaj, inainte de filmari!

Citeste si: Surpriza de proportii la "Puterea dragostei"! Andreea Mantea a facut anuntul: Ei sunt FAVORITII SAPTAMANII! Iata ce reactii s-au starnit in randul concurentilor

De curand, Mary a publicat un nou vlog, unde a explicat ca totul a fost doar o gluma de fapt, doar pentru a o imita pe prietena sa, Simina, gravida in aproape cinci luni.

Iata la ce mic truc a apelat Mary pentru a parea ca este insarcinata:

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.