Mary, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", a primit amenintari grave! Iata ce mesaj a aparut pe contul de socializare al tinerei!

Autor: D.I.
Actualizat: 13 feb 2020, 14:57
video Foto(4)

Mary si Robert au format unul dintre cele mai reusite si mai frumoase cupluri de la "Puterea dragostei".

Mary si Robert au iesit din emisiune pentru a-si trai dragostea fara restrictii. La scurt timp dupa ce au parasit emisiunea, Mary si Robert s-au mutat impreuna. Cei doi par mai fericiti ca oricand si pare ce sunt si pregatiti pentru marele pas: casatoria.

De Craciun, Mary a publicat pe contul ei de socializare un mesaj emotionant pentru iubitul ei, dar si cateva cuvinte frumoase de multumire pentru sustinatorii lor.

Citeste si: Denisa, iubita lui Iancu Sterp, o noua interventie estetica! Iata la ce transformare a recurs tanara si cum arata acum!

"A fost un an destul de greu dar și foarte frumos, mi-am găsit liniștea lângă bărbatul care mă face să zâmbesc în fiecare zi. Crăciun fericit iubirea mea, Crăciun fericit și vouă dragii mei, sa petreceți frumos alături de cei dragi.

Vă mulțumim pentru că ne-ati fost aproape pe tot parcursul acestui timp.", a scris Mary.

Cei doi s-au mutat impreuna, imediat dupa iesirea din emisiune si par mai fericiti ca oricand. De Craciun, Mary a postat un mesaj cu care si-a emotionat fanii, alaturi de mai multe fotografii cu Robert, langa brad.

Insa noapte de Revelion avea sa fie una magica pentru cei doi indragostiti, deoarece Robert a decis sa o ceara in casatorie pe Mary, in prezenta prietenilor lor, alaturi de care au petrecut.

Citeste si: Cutremur in casa "Puterea dragostei": Duelul dintre Roxana si Turcu a degenerat! Cei doi fosti iubiti s-au luat la bataie sub privirile ingrozite ale celorlalti concurenti! Iata cum a reactionat Roxana!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Philip le-a cucerit pe fetele din casa ''Puterea dragostei'', dar putini stiu cum arata SORA lui! Uite cat de frumoasa e

Mary si Robert isi traiesc relatia si se bucura unul de celalalt, petrecand mult timp impreuna. De curand, Mary a trecut prin momente dificile, dupa ca a primit un mesaj de amenintare la adresa lui Robert, din partea unui sustinator de-al ei, mult prea infocat.

Iata ce reactie a avut Mary: Aceasta a actionat fara sa stea pe ganduri, incercand sa blocheze primirea mesajelor din partea acelei persoane. 

Puterea Dragostei- live stream online oficial

Puterea Dragostei, show-ul de la Kanal D care si-a castigat milioane de fani, este un reality matrimonial adaptat dinamismului vietii cotidiene moderne, in care participantii vor avea sansa de a trai magia iubirii si de a-si schimba cu adevarat viata.

7 fete si 7 baieti locuiesc separat dar petrec impreuna 8 ore in casa, neavand voie sa se vada si sa se intalneasca in afara ei.

Publicul are un cuvant important de spus: telespectatorii sunt cei care decid la final cine pleaca din casa Puterea Dragostei, sau cine se intoarce pentru a-si cauta in continuare jumatatea.

Puterea Dragostei inregistreaza constant audiente care plaseaza statia pe primul loc in topul preferintelor telespectatorilor.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.