Mary, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", domnisoara de onoare la nunta unei prietene! Iata ce tinuta sexy a ales tanara!

Autor: Daniela Iliuta
video Foto(4)

Mary a fost eliminata din casa "Puterea dragostei" si a renuntat definitiv la relatia sa cu Raffa.

Despre Mary de la “Puterea dragostei” stim ca adora sa fie mereu in centrul atentiei si mereu sub lumina reflectoarelor. Felul in care se comporta in "casa iubirii", dar si postarile facute pe retelele de socializare au scos la iveala nevoia ei de a iesi in evidenta cu orice prilej.
Mary este o fire directa, care a demonstra mereu ca isi asuma tot ceea ce spune si mai mult decat atat nu s-a ferit niciodata de trecutul ei tumultos.

Citeste si: Iancu, primii pasi in casa "Puterea dragostei"! Iata cum a reactionat Simina cand l-a vazut pe fratele lui Culita Sterp! Ce relatie a avut aceasta cu artistul?

Inca de la intrarea in casa "Puterea dragostei" ca a venit sa isi caute jumatatea. Dupa incercarea esuata de a forma un cuplu cu Bogdan Iordache, cel care a parasit de curand emisiunea, aceasta a dat semne ca ar putea sa se reorienteze catre Bogdan Mocanu, pe care a recunoscut inca de la inceput ca il place fizic.

Citeste si: Iancu, fratele lui Culita Sterp intra in casa "Puterea dragostei"! Afla cum vor reactiona fetele la aparitia carismaticului tanar, ASTAZI, intr-o editie incendiara, de la ora 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Apoi cel care i-a atras atentia a fost Raffa, pe care a ajuns sa il indrageasca rapid si chiar a incercat sa formeze un cuplu cu el.

Insa totul avea sa se destrame, dupa ce Mary a descoperit ca tanarul avea o iubita in afara emisiunii.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Recent, Mary a participat la nunta unei prietene, unde a fost domnisoara de onoare. Acesta a ales sa poarte o tinuta in trend, o salopeta rosie, extrem de sexy, care i-a subliniat silueta de invidiat.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.