Mary, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", schimbare spectaculoasa de look! Iata cum arata tanara in prezent!

Autor: Daniela Iliuta

Mary a fost una dintre cele mai indragite concurente de la "Puterea dragostei".

Mary este o fire directa, care a demonstrat mereu, pe durata sederii in casa "Puterea dragostei" ca isi asuma tot ceea ce spune si mai mult decat atat nu s-a ferit niciodata de trecutul ei tumultos.

Citeste si: Ce mama superba are Doru, noul concurent de la "Puterea dragostei"! Iata cat de bine seamana tanarul cu mama sa!

Inca de la intrarea in casa "Puterea dragostei", Mary a recunoscut ca a venit sa isi caute jumatatea. Dupa incercarea esuata de a forma un cuplu cu Bogdan Iordache, cel care a parasit de curand emisiunea, aceasta a dat semne ca ar putea sa se reorienteze catre Bogdan Mocanu, pe care a recunoscut inca de la inceput ca il place fizic.
Apoi cel care i-a atras atentia a fost Raffa, pe care a ajuns sa il indrageasca rapid si chiar a incercat sa formeze un cuplu cu el.

Insa totul avea sa se destrame, dupa ce Mary a descoperit ca tanarul avea o iubita in afara emisiunii. Dupa despartirea lor, cei doi concurenti au fost eliminati din casa "Puterea dragostei". 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cum arăta Ana-Maria de la "Puterea Dragostei" în urmă cu 7 ani. Ce transformare

De curand, Mary a participat la nunta unei prietene, unde a fost domnisoara de onoare. Tanara a uluit pe toata lumea cu schimbarea de look spectaculoasa. Acesta a recurs la aplicarea unor extensii lungi de par si a ales sa poarte o rochie galbena, vaporoasa, extrem de sexy, care i-a subliniat silueta de invidiat.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.