Mary si Robert, fosti concurenti de la "Puterea dragostei", surprinsi in pat! Iata cat de mult se iubesc ce doi tineri si ce planuri marete au! Vor sa devina parinti cat mai curand?

Autor: D.I.
Actualizat: 13 dec 2019, 14:31
video Foto(4)

Mary si Robert au format unul dintre cele mai iubite cupluri formate in casa ''Puterea dragostei'', in sezonul 2.

Mary si Robert au iesit din emisiune pentru a-si trai dragostea fara restrictii. La scurt timp dupa ce au parasit emisiunea, Mary si Robert s-au mutat impreuna. Cei doi par mai fericiti ca oricand si pare ce sunt si pregatiti pentru marele pas: casatoria.

"Sunt gravidă", a spus Mary de la ''Puterea dragostei'' și imediat a îndreptat camera spre Robert.
Robert a fost uluit pentru o fracțiune de secundă, apoi aceasta a început să râdă, dând de înțeles că totul a fost o glumă doar ca să își testeze iubitul. 

Fanii au observat insa si un inel frumos pe mana lui Mary si au intrebat-o imediat daca s-au logodit. Se pare ca Robert nu a cerut-o pe Mary in casatorie, inca, dar fanii sunt siguri ca acest lucru se va intampla cat de curand. 
Ulterior tanara a postat cateva imagini, pe contul ei de socializare, in care aparea alaturi de buna ei prietena, Simina. Mary a dat atunci de inteles fanilor sai ca ar fi insarcinata.

La scurt timp, Mary a publicat un nou vlog, unde a explicat ca totul a fost doar o gluma de fapt, doar pentru a o imita pe prietena sa, Simina, gravida in aproape cinci luni.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Nelson Mondialu și-a făcut complet dantura! Cum arată acum! Este total schimbat

Citeste si: ȘOC la "Puterea dragostei": Roxana a părăsit emisiunea! Motivul deciziei radicale e halucinant

Citeste si: Ce masina puternica are Catalin de la "Puterea dragostei"! Iata cum a fost surprins concurentul la bordul bolidului sau de lux!

Mary si Robert, fosti concurenti de la "Puterea dragostei", surprinsi in pat!

De curand, Mary a publicat pe contul ei de socializare o imagine in care a fost surprinsa alaturi de iubitul ei, Robert, in pat, stand imbratisati. Mary a adaugat doar un scurt comentariu: "My love", dovedindu-i din nou cat de indragostita este de Robert.

 


Spiritele s-au încins, astăzi, în „Casa iubirii”, după ce băieții au fost provocați să-i dea smash sau pass lui Criss, noua concurentă din emisiune.