Mary si Robert, in pat cu Deea, fosta concurenta de la "Puterea dragostei"! Iata cum au fost surprinsi cei trei!

Autor: D.I.
Actualizat: 19 nov 2020, 13:40

Mary si Robert s-au cunoscut in casa "Puterea dragostei" si s-au indragostiti iremediabil, formand unul dintre cele mai reusite cupluri din emisiune.

Mary si Robert s-au cunoscut si au format un cuplu reusit in casa "Puterea dragostei", in acest sezon. Desi au fost extrem de indragiti de catre public, cei doi indragostiti si-au dorit foarte mult sa plece acasa, pentru a putea sa isi traiasca iubirea dincolo de orice restrictie sau regula, si departe de aluziile rautacioase ale celorlalti colegi. Astfel concurentii i-au votat pe amandoi la eliminare. Bianca a izbucnit in lacrimi atunci cand a vazut ca Mary este la un pas de a pleca acasa. 

Mary si Robert de la "Puterea dragostei" au format unul dintre cele mai reusite cupluri din cadrul show-ului

"Am ales sa plecam impreuna deoarece noi doi ne-am castigat unul pe celalalt si nu cred ca mai avea rost prezenta noastra in emisiune! Va pupam si va multumim din suflet ca ne-ati sustinut pana acum! O sa-mi fie dor de toata lumea!", a spus Mary inainte de a pleca din casa "Puterea dragostei".

Ajunsi in Romania, Mary si Robert au inceput sa se bucure din plin de relatia lor si sa petreaca mult timp impreuna. Mai mult decat atat acestia au decis sa ajunga in orasul natal al lui Mary pentru ca Robert sa o cunoasca pe mama ei, pe care o respecta enorm. Insa cei doi indragostiti nu isi neglijeaza nici momentele de relaxare si de distractie alaturi de prietenii lor.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Deea de la "Puterea dragostei", detalii picante din culisele relatiei dintre Mariana si None! "Cum sa trimiti unui baiat poze in chiloti?" Iata ce secrete au iesit la iveala!

De curand, Mary si Robert s-au revazut cu buna lor prietena, Deea, fosta concurenta din primul sezon "Puterea dragostei". Mary si Deea s-au imprietenit in timpul primului sezon al emisiunii si au ramas cele mai bune prietene si confidente, in ciuda distantei care le-a despartit in toata aceasta perioada. Iata cum au fost surprinsi cei trei in acelasi pat, in timp ce isi vizualizau conturile de socializare:

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.