Mary si Robert, primele reactii dupa ce au fost eliminati din casa "Puterea dragostei"! Iata ce marturisiri au facut despre fostii lor colegi!

Autor: D.I.

Mary si Robert au format cel mai indragit cuplu din casa "Puterea dragostei" din acest sezon.

Mary si Robert s-au cunoscut si au format un cuplu reusit in casa "Puterea dragostei", in acest sezon. Desi au fost extrem de indragiti de catre public, cei doi indragostiti si-au dorit foarte mult sa plece acasa, pentru a putea sa isi traiasca iubirea dincolo de orice restrictie sau regula, si departe de aluziile rautacioase ale celorlalti colegi. Astfel concurentii i-au votat pe amandoi la eliminare. Bianca a izbucnit in lacrimi atunci cand a vazut ca Mary este la un pas de a pleca acasa. 


Favoritul saptamanii si cel care a luat marele premiu de 1.500 de euro a fost Bogdan Mocanu. Atunci, Andreea Mantea a facut un anunt inedit: 
"Casa nu este protejata. Si am decis sa va lasam sa plecati impreuna, prin eliminare, nu prin descalificare. Adica va puteti intoarce oricand!", a spus Andreea Mantea. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mary si Robert de la Puterea Dragostei au iesit ca un cuplu din casa

"Am ales sa plecam impreuna deoarece noi doi ne-am castigat unul pe celalalt si nu cred ca mai avea rost prezenta noastra in emisiune! Va pupam si va multumim din suflet ca ne-ati sustinut pana acum! O sa-mi fie dor de toata lumea!", a spus Mary.

Citeste si: Paula de la "Puterea dragostei", aparitie inedita alaturi de parintii sai! Iata cat bine le seamana concurenta si cat de mandra este de cei care i-au dat viata!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.