Masacru la o școală din Rusia: Cel puțin 9 morți, după ce un bărbat înarmat a deschis focul într-o sală de clasă

Autor: Sara Andreescu
Actualizat: 26 iun 2023, 03:05

Atac armat la o școală din Rusia

Sursa: Twitter Maimunka News, Globe Sentinel

Atac armat la o școală din Rusia, după ce un bărbat înarmat, a cărui identitate nu a fost încă dezvăluită, a deschis focul într-o sală de clasă. Cel puțin 10 persoane și-au pierdut viața, printre care 5 copii

Atac armat la o școală din Rusia! Masacru la o școală generală din Republica Udmurtia din Rusia. Un bărbat înarmat, a căreia față era acoperită cu o cagulă, a deschis focul într-o sală de clasă.

Potrivit datelor furnizate de Ministerul de Interne, un număr de 20 de persoane au fost rănite în urma atacului armat. Nouă dintre acestea și-au pierdut viața. 

Citeste si: „Pe mama o omor prima, apoi pe colegii de clasă…„ Cine este elevul de 17 ani care a planificat un adevărat masacru

Atac armat la o școală din Rusia 

Potrivit primelor informații, 9 persoane au fost ucise, printre care 5 copii. Identitatea bărbatului nu a fost încă dezvăluită. 

Momente de groază la Școala Generală Numărul 88 din Izhevsk, Rusia.

Un bărbat înarmat, îmbrăcat în haine negre, cu o cagulă care-i acoperea fața, a intrat și a deschis focul într-o sală de clasă. Potrivit primelor informații de la fața locului, 9 persoane au fost ucise, printre ele numărându-se 5 copii. 

Citeste si: Cine este autorul masacrului din Texas care a împușcat mortal 19 copii și 2 adulți. Salvador Ramos a început ziua împușcându-și bunica

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Atac armat la o școală din Rusia. Atacatorul s-a sinucis

Atacatorul, a cărei identitate nu a fost încă dezvăluită, s-a sinucis. 

Potrivit datelor furnizate de Ministerul de Interne al Republicii Udmurtia, 20 de persoane ar fi fost rănite în masacrul comis la școala din Izhevsk. Nu se cunosc încă date referitoare la motivul pentru care a fost comis atacul. 

La școala din Rusia în care a fost comis luni atacul armat învață un număr de 1000 de elevi, îndrumați de 80 de cadre didactice. 

Autorul atacului ar fi fost înarmat cu două pistoale, iar printre cei pe care i-a rănit mortal se numără elevi, profesori și doi agenți de pază. 

Ministerul de Interne a declarat că trupul atacatorului a fost descoperit de poliție la fața locului. 

Elevii și profesorii au fost evacuați, relatează agenția de presă TASS. 

Citeste si: A pus flori pe mormântul soției, apoi a murit de durere! Soțul învățătoarei ucise în masacrul din Texas nu a putut supraviețui fără aceasta

Știre în curs de actualizare

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.