Masca din nuca de cocos, IDEALA pentru toate tipurile de ten VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 15 iul 2022, 07:50

Nuca de cocos este un ingredient complex si original pentru toate tipurile de piele.

Nuca de cocos este o sursa completa de hrana, fiind bogata in substante nutritive. De la nuca de cocos se poate folosi absolut totul in cosmetica: apa de cocos, uleiurile esentiale de cocos, pulpa fructului si laptele de cocos. Uleiul de cocos are efect antibacterian si se absoarbe rapid in organism, fara niciun efect secundar. Apa de cocos este bogata in potasiu si calciu. Poate fi folosita pentru curatarea tenului, dar si pentru hidratare datorita substantelor nutritive pe care le contine.


Pentru masti puteti rade bucati din nuca de cocos sau puteti folosi fulgii de cocos pe care ii gasiti in orice supermarket. Adaugati apoi ulei de cocos si ulei de migdale. Un astfel de amestec are protejeaza tenul impotriva razelor solare, are rol de intinerire a pielii si de exfoliere a celulelor moarte. De asemenea, hidrateaza tenul in adancime.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.