Masha, pisica eroina care a impresionat o lume intreaga. Nimeni nu se astepta ca un patruped sa fie in capabil de un asemenea gest!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 05:50

Gestul acestei feline a uimit o lume intreaga! Masha este considerata o adevarata eroina si a devenit senzatia internetului!

Masha este o pisica fara stapan care isi face veacul intr-un cartier de blocuri din orasul rusesc Obninsk. Oamenii din cartier o recunosc si ii mai dau din cand in cand de mancare. Recent, Masha a uimit pe toata lumea cu gestul ei. Un bebelus in varsta de 3 luni a fost abandonat intr-o cutie langa unul dintre blocuri.

Afara erau temperaturi sub zero grade, insa micutul a reusit sa supravietuiasca gratie pisicii care l-a gasit si a ramas in cutie alaturi de el, incalzindu-l si alertand locatarii cartierului.

Masha a mieunat incontinuu pana cand cineva s-a indurat si a venit sa vada ce i s-a intamplat pisicii. Oamenii si-au facut cruce cand au vazut ca un bebelus s afla in cutie alaturi de pisica.

Au alertat autoritatile. Bebelusul, un baietel perfect sanatos, a fost dus la spital si se afla in prezent in afara oricarui pericol. Politistii au deschis o ancheta pentru a afla cine este mama.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii