Mașină în flăcări după ce s-a izbit de un copac în Satu Mare. Polițiștii au găsit victimele lângă mașină

Author: Diana Ghita
Actualizat: 19 iul 2023, 10:46

În urma coliziunii, mașina a luat foc și era cât pe ce să explodeze

Sursa: presasm.ro

Cei doi bărbați, în vârtsă de 30 de ani, erau în pericol de moarte, deoarece, în urma coliziunii mașinii lor cu un copac, au rămas blocați între fiarele acesteia, care, la scurt timp, a luat foc.

Accidentul rutier s-a întâmplat în seara zilei de marți, în jurul orei 21:00, în zona localității Cărășeu, din județul Satu Mare.

Citește și: ,,Ai lăsat un gol prea mare în inimile noastre” Mesajele de condoleanțe curg în urma decesului tânărului din Botoșani care și-a găsit sfârșitul într-un accident rutier

Cum s-a produs accidentul din Satu Mare 

Mai exact, conform celor de la ISU Satu Mare, tragedia s-a produs în apropierea halei de lemne Unilemn, pe un drum comunal care făcea parte din localitatea sătmăreană Cărășeu.

Din primele informații, ar fi vorba despre un accident după care a urmat un incendiu. Șoferul ar fi pierdut controlul autoturismului și ar fi deviat într-un copac de pe marginea carosabilului. Ulterior impactului, mașia a izbucnit în flăcări.

În ciuda acestor aspecte, cele două victime au fost salvate la timp, deoarece un echipaj de poliție care era în trecere a observant accidentul și a intervenit, eliberându-i pe cei doi bărbați din autoturismul în care erau prinși. Echipajul a reușit să-i scoată pe cei doi cu ajutorul unor localnici din zonă Unul dintre ei a fost scos în stare de inconștiență din mașina avariată.

Citește și: O navă cu peste 80 de oameni la bord a luat foc, în Grecia. Toți au fost nevoiți să se arunce în apă, pentru a nu fi cuprinși de flăcări

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Pompierii au reușit să evite producerea unui incendiu de proporții

Însă, PresaSM susține, din surse, că, în urma impactului, polițiștii i-au găsit pe bărbați lângă mașină, i-au luat în brațe și i-au îndepărtat de lângă autoturismul înflăcărat, fiindcă riscul ca

acesta să explodeze era unul mare.

Mai apoi, ambulanța a sosit la fața locului și i-a preluat pe șoferul și pasagerul accidentați, pentru a-i transporta la Spitalul Judeţean din Satu Mare. Incendiul produs în urma coliziunii a fost lichidat, într-un final, de pompieri. Aceștia au reușit să stingă flăcările în timp util, evitând extinterea lor spre un depozit de materiale lemnoase care se afla în proximitatea locului accidentului.

Una dintre victime era inconștientă la sosirea medicilor, însă aceștia au stabilizat-o. Astfel, conform celor de la ISU Satu Mare, ,,cei doi bărbați în vârstă de circa 30 de ani au fost transportați, în stare conștientă, la Spitalul Județean Satu Mare.”

Citește și: Descoperire şocantă! Şase cadavre într-o casă incendiată. Printre victime, o fetiță de 11 ani. Tatăl copilei este principalul suspect

 

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.