Mașina lui Răzvan Ciobanu, jefuită de trecători după accident. Ce bunuri i-au luat

Autor: Raluca Vitu

Parchetul Judecătoriei Constanţa a dat detalii despre bunurile luate de trecători din maşina lui Răzvan Ciobanu, după decesul acestuia.

"Din investigaţii a rezultat că autovehiculul condus de numitul Ciobanu Răzvan a părăsit partea carosabilă în zona localităţii Săcele din jud. Constanţa, a rulat aproximativ 850 m şi apoi s-a răsturnat din cauza denivelărilor. Conducătorul auto era singur în autovehicul şi nu purta centură de siguranţă, aspecte constatate cu ocazia cercetării la faţa locului de către experţi. În cauză urmează a fi dispusă efectuarea unei expertize tehnice auto, care va stabili cu exactitate dinamica producerii accidentului", a transmis Parchetul Judecătoriei Constanţa, potrivit mediafax.ro.

Citeste si: Răzvan Ciobanu și-a simțit sfârșitul! Ce a postat pe Instagram cu puțin timp înainte să moară

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit, luni dimineaţa, într-un accident produs la intrarea în localitatea Săcele dinspre Năvodari, în judeţul Constanţa.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Oana Roman, mesaj sfâșâietor după moartea lui Răzvan Ciobanu. Cuvintele vedetei i-a bulversat pe toți

Legat de bunurile creatorului de modă, ridicate de la locul accidentului de către curioşi, procurorii anunţă că ele nu erau relevante pentru anchetă. "Ulterior finalizării activităţii de cercetare a locului faptei şi plecării organelor de poliţie, în zona respectivă au fost lăsate componente auto irelevante pentru anchetă, împrăştiate pe o suprafaţă mare de teren, fiind posibil ca acestea să fie găsite de trecători".

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.